Muntatge de fotos de Jesús Calleja, amb rostre somrient en primer pla i, de fons, una imatge d'ell a l'hospital recent operat

Preocupació per Jesús Calleja després de la foto a l'hospital: 'Cal tenir actitud'

Jesús Calleja preocupa els seus seguidors amb una fotografia alarmant des de l'hospital

Jesús Calleja ha passat a la història de la televisió per ser una de les cares més arriscades amb els seus trencadors formats, on també ha portat a l'extrem els seus convidats. El presentador ha aconseguit gran èxit amb els seus programes com Planeta Calleja o Volando voy.

Això no obstant, aquests esports extrems i activitats també passen factura. Aquesta vegada, Jesús Calleja ha volgut compartir amb els seus seguidors l'última garrotada a què ha hagut de fer front i que ha causat commoció entre els seus seguidors.

Jesús Calleja compartia una fotografia des de l'hospital després de sotmetre's a una intervenció al genoll. Tot i això, Jesús ha volgut calmar les aigües, assegurant que tot havia sortit bé.

Jesús Calleja i la seva darrera preocupant publicació

A través de les xarxes socials, Jesús Calleja ha volgut compartir amb els seus seguidors l'últim ensurt que l'havia portat a l'hospital. El presentador s'ha hagut de sotmetre a una operació pel genoll. Afortunadament, tot ha estat segons el que estava previst.

Muntatge de fotos de Jesús Calleja, al llit d'un hospital, on apareix recentment operat
Jesús Calleja comparteix una foto des de l'hospital | Instagram, @jesuscallejatv, catalunyadiari.com

"Prova superada, operació de genoll impecable a les mans del Dr. Monllau i el seu equip (era molt poca cosa) ara rehabilitació express amb els meus amics fisios de la colla, Jordi Reig i Perez Elorrieta. Fins i tot per operar-se cal tenir actitud i l'humor ajuda molt", compartia Jesús.

Al vídeo publicat, on encara es mostrava sota els efectes de l'anestèsia, el presentador reconeixia que, malgrat haver estat una cosa seriosa, "ens ho hem passat molt bé".

"Per fi deixo de dir babades perquè quan et fiquen l'anestèsia, dius babades. Després aquesta oca que encara que estigui al quiròfan, sempre em fa riure. Ahir vam fer unes rialles cinc minuts abans de l'operació. Ens ho hem passat molt bé“, confessava.

Jesús Calleja afronta la recuperació

Jesús Calleja s'animava a través del vídeo a llançar un consell a tots aquells que s'hagin d'enfrontar a una operació. "Si aneu a quiròfan, intenteu riure. Et relaxes i després ja, doncs mira, el que hagi de venir, que vingui", lliscava.

A més, Jesús reconeixia que l'operació havia sortit genial i ja feia comptes per tornar a estar al cent per cent. "Tot ha sortit molt bé. Jo calculo que en 15 o 20 dies ja estic a full, a sac ja, que tinc un any molt bonic per endavant", confessava.