Muntatge de fotos de pla curt de Luis Miguel i Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient i tenen de fons la imatge d'una mansió

Paloma Cuevas i Luis Miguel es gasten un dineral per gaudir d'una mansió exòtica

Paloma Cuevas i Luis Miguel gaudeixen d'un autèntic tret per començar l'any, que no és a l'abast de tothom

La història d'amor entre Paloma Cuevas i Luis Miguel ja està més que consolidada. Al llarg del darrer any, hem pogut ser testimonis de com l'affaire anava prenent forma de mica en mica, fins que s'ha consolidat. La parella ha estat captada en diverses escapades romàntiques a Nova York, Bilbao o fins i tot a la Rivera Maya.

La dissenyadora i el cantant van iniciar aquest any amb magnificència en una exòtica mansió de 1900 metres quadrats, a la Riviera Nayarit, dins d'un complex de luxe. Segons ha confirmat la revista Semana, en exclusiva, la parella ha passat uns dies de desconnexió en una de les cases més cares, el preu de les quals per nit pujaria a 40.000 euros.

Paloma Cuevas i Luis Miguel comencen l'any amb magnificència

Tal com va transcendir, Luis Miguel i Paloma Cuevas passarien la nit de Cap d'Any junts per segon any consecutiu. L'artista tenia programat un concert a la Riviera Maya per acomiadar l'any. Per això, la parella ho organitza tot perquè, després del concert, poder iniciar l'any en un autèntic paradís.

Captura de la storie de Paloma Cuevas amb fons d'una piscina, palmeres i el mar
Paloma Cuevas compartia una storie des de l'altra banda del món | Instagram, @palomacuevasofficial

La revista Semana ha estat l'encarregada de revelar l'increïble pla de què ha gaudit la parella a la Riviera Nayarit. Paloma Cuevas i Luis Miguel van triar una de les mansions més impressionants dins del conegut complex de 'Susurros del corazón'.

Una exòtica mansió de 1900 metres quadrats que compta amb unes vistes privilegiades a la badia de Banderas. La parella ha pogut gaudir de total privadesa, a més de tenir totes les seves necessitats cobertes, ja que disposa de majordom, gimnàs, sala de jocs, piscina i fins i tot cuiner privat.

Passar uns dies de vacances en un complex de luxe d'aquestes característiques no és una cosa que es pugui permetre la resta de mortals. La revista anteriorment citada assegura que una nit en una d'aquestes estades del complex rondaria la barbaritat de 40.000 euros.

Aquesta seria aproximadament la quantitat que la parella hauria desemborsat per aquests dies màgics a Mèxic.

Paloma Cuevas i Luis Miguel travessen un gran moment

Més enllà de com els van de bé personalment, tots dos estan passant per una etapa daurada en l'àmbit professional en les seves respectives carreres. Luis Miguel està immers en la gira de concerts que es recorrerà gran part de la geografia espanyola.

Muntatge de Luis Miguel en esmòquing somrient i ben pentinat al costat d'una foto de Paloma Cuevas arreglada i amb un somriure d'orella a orella
La parella viu un gran moment personal i professional | catalunyadiari.com, Europa Press

Alhora, Paloma acaba de llançar la seva última col·lecció amb Rosa Clará. Les dissenyadores han tornat a repetir la fórmula i sembla que l'èxit torna a estar garantit.