Primer pla d'Elena Rodríguez al plató de 'GH VIP'

El motiu pel qual Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, ha entrat a 'GH Dúo'

Després d'una temporada allunyada dels realities, Elena Rodríguez afronta l'aventura de 'GH Dúo' i hi ha un motiu de pes darrere aquesta decisió

GH Dúo donava el tret de sortida durant dijous passat i el seu càsting no ha deixat indiferent ningú. Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, era de les poques concursants que ja estaven confirmades. L'exsupervivent havia deixat de banda la televisió des del seu pas per Hondures el 2020, però, novament, s'ha llançat a la piscina.

Tal com ella mateixa ha revelat, hi ha un motiu significatiu que l'ha empès a participar en aquesta nova edició de GH Dúo. La televisiva no es va imaginar mai entrant a la casa de Guadalix com a concursant, però quan li ho van proposar "no vaig dubtar ni un segon a acceptar".

Elena Rodríguez accepta l'aventura de GH Dúo amb il·lusió

Elena Rodríguez no és nova en això dels realities, encara que gairebé sempre s'havia desenvolupat més com a defensora de la seva filla que com a concursant. Aquesta oportunitat, però, arribava a la seva vida de la manera més imprevista, i no ha dubtat a obrir-li la porta.

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Elena Rodríguez se sincerava sobre el motiu pel qual havia entrat | @adara_molinero, Instagram

Elena Rodríguez ha entrat al reality show amb molta il·lusió i, sobretot, amb ganes de passar-s'ho bé. "Concursaré amb la il·lusió i convenciment que el gaudiré, a divertir-me, a riure", compartia en una storie.

El principal motiu pel qual ha acceptat és perquè li ve de gust enfrontar-se a una aventura de tal calibre com aquesta. "La vida m'ha obert una altra porta i entraré. Mai vaig pensar que fos a dir que sí a GH, però em ve de gust", confessava als seus seguidors.

Pocs dies abans de començar el concurs, la mare d'Adara Molinero llançava un missatge a les seves xarxes on feia al·lusió als seus seguidors a qui els demanava suport. "Espero ser mereixedora del vostre suport. Concorrem junts: jo des de dins i vosaltres des de fora amb els vostres vots, segur que arribarem el més lluny possible", confessava.

Elena Rodríguez concursa amb Asraf Beno com a parella

Com ja sabem, el que diferencia Gran Germà de GH Dúo, és que, en aquest últim, els concursants han de participar juntament amb una parella amb qui encara tenen comptes pendents. En el cas d'Elena Rodríguez, la televisiva hi concursarà amb Asraf Beno.

Fotografia d'Asraf Beno i Elena Rodríguez com a parella de GH DÚO
Elena Rodríguez entra a 'GH Dúo' amb Asraf Beno | Mediaset

Els dos concursants van viure certes tensions arran de Supervivientes 2023, on el marit d'Isa Pantoja va coincidir amb Adara Molinero. Encara que durant la passada gala d'inici, tots dos van reconèixer que no tenien enemistat, sí que és cert que tenen molt de què parlar.

L'expectació és màxima per veure com evoluciona la seva relació dins del concurs i si aconsegueixen deixar enrere velles picabaralles del passat.