Muntatge amb Felip VI mirant cap amunt, Letizia somrient i Joan Carles I amb rostre neutre

Els empleats de Felip posen un sobrenom a Letizia que dona la raó a Joan Carles I

Letícia sempre ha projectat una imatge forta i controladora de cara al públic, i això tindria molt a veure amb el sobrenom que, suposadament, rep

Els últims mesos han estat molt moguts per a la Casa Reial amb el focus mediàtic posat a cadascun dels seus moviments. La princesa Leonor ha afrontat importants moments de la seva vida amb la jura de la Bandera o la de la Constitució.

Amb tota la pressió a l'esquena, la reina Letizia —que és coneguda per com és de perfeccionista— ha estat pendent perquè tot surti segons el previst. La veritat és que ha estat un èxit, la imatge que ha mostrat l'hereva a la Corona ha estat bona, molt bona. No cal dir que gran part d'èxit és a causa de Letizia, que s'ha encarregat de cuidar-ho tot fins a l'últim detall.

Per això, segons confirmen des d'En Blau, Letizia rep el nom de "la jefa" dins de Zarzuela, fins i tot pels mateixos treballadors de palau. Un sobrenom que també donaria la raó a Joan Carles, que també és coneixedor d'aquesta faceta perfeccionista de la nora.

Letizia cuida molt la imatge que projecta

Estar sota el focus mediàtic de la manera com està Letizia no és una cosa senzilla per a la majoria dels mortals. Tot i això, la reina ha aconseguit bregar com ningú amb la pressió, les crítiques i tot l'interès mediàtic que desperta al seu voltant.

Reina Letizia amb jersei blau i amb gest pensativa
Letizia cuida cadascun dels seus passos | GTRES

Per a ella no va ser una tasca fàcil afrontar el gran canvi a la seva vida que es va convertir en la reina consort d'Espanya. Letizia sempre ha estat sota el focus de la crítica per la seva actitud perfeccionista i controladora. Cosa que ha tret a la llum més d'una vegada en actes públics.

Encara queda guardat a la memòria de l'espectador aquell episodi que va protagonitzar amb la senyora Sofia en negar-se que l'emèrita es fes una foto amb les seves netes a la missa de Resurrecció de Palma. Letizia vol que es compleixi cadascun dels protocols i, sobretot, que no hi hagi cap pas en fals.

Això és una cosa Joan Carles coneix de bona mà. Per això, tal com es coneix, la relació entre ells no sigui tan estreta com podria ser-ho.

A Letizia li agrada tenir-ho tot sota control

Letizia també és molt estricta de portes per a dins, sobretot en temes relacionats amb l'alimentació. La reina consort té declarada la guerra als productes ultraprocessats, i és molt rigorosa amb la dieta. Això també ho saben els treballadors de Zarzuela.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Letizia estudia molt bé els seus moviments | TV3

Per això, segons afirma el portal En Blau, els empleats del palau anomenen la reina com "la jefa".