Muntatge del primer pla d'Ana María Aldón amb el logotip de la seva botiga online

El motiu de pes pel qual Ana María Aldón ha hagut de renunciar al seu gran somni

Ana María Aldón havia posat totes les esperances en el seu últim negoci, però els plans s'han vist truncats

Ana María Aldón afronta una gran etapa, tant personalment com professionalment. El cor està ocupat per Eladio, i la parella ha consolidat el seu amor. Alhora, ara mateix, la dissenyadora de moda afronta la gran aventura de GH Duo amb molta il·lusió i ganes.

Tot i això, la seva aventura televisiva interfereix en un dels seus grans somnis: la seva botiga de moda. La col·laboradora llançava fa uns mesos la seva pròpia botiga en línia de moda. Un projecte a què ha hagut de renunciar, almenys mentre estigui dins del concurs.

El motiu que hi ha al darrere és que ella és l'encarregada de gestionar les comandes de la botiga, i ara mateix és incompatible mentre estigui concursant a GH Duo.

Ana María Aldón paralitza la botiga de moda online

Al marge de la seva faceta televisiva i de l'èxit que recull com a col·laboradora de televisió, Ana María Aldón té una gran passió, i aquesta és el món de la moda. La dissenyadora llançava el mes de novembre passat un projecte que l'omplia d'il·lusió.

Captura d'un primer pla d'Ana María Aldón al programa 'Fiesta' amb expressió trista
Ana María Aldón ha hagut de parar la seva botiga en línia de moda | Mediaset

AMA, que és el nom de la seva firma de moda, es llançava de manera en línia. Ella mateixa s'encarregava de portar tota la feina de la botiga, des de la promoció en xarxes a la gestió de comandes.

En declaracions per a E-Notícies, Ana María reconeixia que no estava sent fàcil gestionar una cosa així sola; tanmateix, estava molt contenta amb el resultat. "Tot ho estic fent jo sola. Emprendre sola no és fàcil, però estic molt contenta", assegurava.

Ara, amb la seva participació a la casa de Guadalix, l'ex d'Ortega Cano ha hagut de renunciar al projecte de la seva botiga que li donava tantes alegries. Segons ha lliscat a la revista Semana, “ja no es poden fer comandes perquè entro a GH ”.

Ella era qui portava tota la feina, i ha preferit no delegar en ningú i esperar que acabi el seu concurs per reprendre la botiga. "No hi ha ningú a la botiga, només treballo jo. A la tornada vindré súper carregada d'energia i amb més ganes que mai", assegurava a la revista anteriorment citada.

Ana María Aldón, molt feliç en el seu nou camí televisiu

Ara mateix, Ana María Aldón té totes les il·lusions i esperances posades a GH Duo. La dissenyadora afronta el programa amb el seu exmànager, amb qui encara té comptes pendents.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María comença l'aventura de 'GH Duo' | Mediaset

A més, Ana María pot estar molt tranquil·la, ja que compta amb el suport de la seva parella, Eladio, que la va sorprendre a la gala d'inici. Tot i que l'empresari també va ser temptat a participar en el concurs, la veritat és que l'asturià no està interessat a formar part d'aquest món de la televisió.