Muntatge amb un primer pla de Rocío Carrasco rient mirant de banda, el logo de La 1 i diners

Rocío Carrasco se la juga a TVE fent un polèmic comentari sobre el seu passat

Rocío Carrasco llança un comentari a 'Bake Off' sobre el seu passat a Telecinco que no ha passat desapercebut

Rocío Carrasco tornava a la petita pantalla com a concursant a la nova edició de Bake off, a Televisió Espanyola. Després d'una temporada allunyada de la televisió, la filla de 'La més gran' ho està donant tot al reality reboster, on coincideix amb Terelu Campos, Yolanda Ramos o Alba Carrillo.

Gràcies al concurs, estem veient una faceta diferent de Rocío Carrasco en un altre tipus de format. Entre forns i farina, la televisiva també se sincera amb l'espectador i no dubta a llançar alguna picada d'ullet que té més rerefons del que sembla a primera vista.

En una de les últimes proves a què s'han hagut d'enfrontar, Rocío Carrasco feia una picada d'ullet sobre la 'marea fúcsia'. D'aquesta manera, la televisiva feia al·lusió al seu passat a Telecinco durant l'emissió de la seva docusèrie, Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Rocío Carrasco té una picada d'ullet a la 'marea fúcsia' a Bake Off

Bake Off fa poc més d'una setmana que està en emissió i ja ens ha regalat diversos moments. Els famosos han de demostrar les seves habilitats dins del món de la rebosteria. Una tasca gens senzilla, perquè cada prova és més exigent que l'anterior.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco, fitxatge estrella de 'Bake off' | RTVE

Va ser durant l'última prova de dilluns passat on els participants havien de fer un castell de cartes realitzat amb galetes. L'àrdua tasca que el castell no s'ensorrés no ha estat gens senzilla per a molts dels concursants.

Ha estat just en aquell moment quan Rocío Carrasco ha compartit un comentari pel que fa al passat televisiu que ha cridat molt l'atenció en xarxes socials. La televisiva havia de fer servir la batedora per poder dur a terme la prova en qüestió.

En adonar-se que la seva batedora era de color rosa, Rocío llançava un comentari que feia al·lusió a la 'marea fúcsia'. “A veure si m'entenc, que és rosa i m'ha de donar sort”, assegurava Rocío.

Amb aquest comentari, que ha fet parlar molt, també fa referència al seu vestit rosa icònic que va portar durant l'emissió de la seva docusèrie a Telecinco. Una picada d'ullet al seu passat que la filla de Rocío Jurado té molt present, ja que va ser un punt d'inflexió a la seva vida.

Les audiències no acompanyen Bake Off

El programa culinari no aconseguia arrencar gaire bé en la seva estrena de la setmana passada, per això TVE va decidir canviar la seva emissió als dilluns.

Captura de 'Bake Off' amb Rocío Carrasco a l'aigüera amb un mocador al cap i una batedora rosa el 15 de gener de 2024
Les audiències de 'Bake off' no són gaire positives | RTVE

Tot i això, aquest canvi no ha tingut els efectes esperats. L'emissió d'ahir només va aconseguir anotar un 9,9% de share i 848.000 televidents. La seva freda acollida a l'audímetre podria presagiar un mal futur al format, ja que només porta dues entregues emeses.