Imatge de Laura Escanes durant el rodatge de 'La Travessa'

La ferma resposta de Laura Escanes davant la seva última polèmica sobre la seva filla

Laura Escanes té una resposta ferma davant el comentari d'una usuària per parlar en català a la seva filla

Laura Escanes està més que acostumada a afrontar les polèmiques a les xarxes socials. La influencer acumula gairebé 2 milions de seguidors a Instagram, i els seus moviments són mirats amb lupa pels usuaris.

Aquesta vegada, Laura ha hagut de fer front a un comentari que carregava contra ella per publicar un vídeo amb el seu gos Rock en què parlava en català.

Això ha generat certa polèmica, però Laura Escanes no ha dubtat a respondre-li amb una ferma resposta. La televisiva ha defensat parlar en aquesta llengua perquè "m'agrada que la meva filla comprengui i gaudeixi amb el català". La seva aplaudida resposta no ha trigat a fer-se viral.

Laura Escanes para els peus a una usuària en xarxes

Laura Escanes té clar que no deixarà que ningú no li digui a Instagram què ha de fer i què no.

Laura Escanes a la primera promo de La Travessa, el seu nou programa de TV3
Laura Escanes afronta una nova polèmica en xarxes | 3Cat

La influencer compartia un divertit vídeo amb la seva mascota on donava unes ordres al seu gos Rock en català. "Rock, la poteta. Terra. Molt bé. Aquí, la poteta. Rock, la poteta. Molt bé, el meu amor. Seu. La poteta. Molt bé. Ets un campió", compartia

Tot i que es tractava d'una publicació molt tendra, sempre hi ha algú disposat a treure punta a qualsevol situació.

Una usuària responia al vídeo i mostrava el seu desacord davant del fet que estigués parlant en català al vídeo. Però anava molt més enllà, arribant fins i tot a dir que la deixaria de seguir si publica contingut en català. "No entenc res, si parles català deixaré de seguir-te", li responia.

La ferma i aplaudida resposta de Laura Escanes

La influencer responia a aquesta usuària i compartia la resposta amb els seus seguidors. "¡Hola, Carmen! Perquè el català és una altra llengua més, preciosa i, a més, vaig créixer així.", començava explicant.

Aleshores, Laura assegurava que ho fa, en gran part, per la seva filla, perquè així tingui l'oportunitat d'obrir la seva ment a nous idiomes. "Perquè m'agrada que la meva filla, tot i ser a Madrid, comprengui i gaudeixi amb el català i obri la ment per aprendre més idiomes en un futur. Perquè després, quan escolti algú parlar gallec, li sembli bonic i no el rebutgi", sentenciava.

Storie d'Instagram de Laura Escanes responent a una seguidora per parlar català
La Laura responia a una usuària que l'atacava per parlar en català | Instagram, @lauraescanes

La presentadora de TV3 recordava a tots els usuaris que “és la meva vida i aquí ensenyo trossets de la meva vida i no he de fingir o amagar que parlo català”. "Però fixa't que si fins i tot un gosset m'entén, és més fàcil del que penses voler entendre-ho, encara que siguin paraules soltes", finalitzava Escanes.