Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra

El gest de Pablo Urdangarin quan li pregunten per Johanna Zott que ho explica tot

Pablo Urdangarin i Johanna Zott estan vivint una bonica història d'amor i els gestos del jove ho delaten

La bonica història d'amor entre Pablo Urdangarin i Johanna Zott despertava l'interès fa mesos als mitjans de comunicació. Tot i que la parella és molt hermètica, i sempre intenten no acaparar l'atenció dels mitjans, la veritat és que tots dos estan molt enamorats.

El jove era interceptat pels reporters aquesta setmana. En ser preguntat per la seva relació amb Johanna Zott, Pablo no podia amagar un gest gaire revelador: un tímid somriure d'enamorat. Això explica que el seu idil·li està travessant pel seu millor moment.

La parella ha apostat per la relació. Una clara prova que el seu affaire ha triomfat, és que Johanna era convidada a l'aniversari de Joan Carles I a Abu Dhabi.

Pablo Urdangarin no pot amagar el somriure d'enamorat

Pablo Urdangarin es troba travessant una gran etapa quant a allò personal es refereix. El jove continua centrat en la carrera esportiva dins del Granollers. Però, a més, el cor el porta ocupat per Johanna Zott des de fa més d'un any.

Pablo Urdangarin somrient amb una dessuadora grisa i un micròfon
Pablo Urdangarin no amaga el somriure d'enamorat | Europa Press

La parella s'enfrontava al distanciament, ja que Johanna marxava a Múnic a fer un Erasmus. Això, però, no ha estat prou motiu perquè l'amor no hagi continuat endavant. Les darreres setmanes, durant Nadal, la parella de tortolitos ha pogut gaudir de la seva bonica història d'amor.

Aquesta setmana, Pablo no podia esquivar la premsa, i havia de fer front a diversos fronts que l'han col·locat al focus mediàtic. El jugador d'handbol sempre té bones paraules per als mitjans de comunicació, i encara que prefereix ser discret, el noi respon sense cap problema.

Tot i això, quan un dels reporters li preguntava sobre la seva relació amb Johanna Zott, el fill d'Iñaki no podia evitar mostrar un gest molt revelador. Pablo llançava un tímid somriure d'enamorat, que deixava constància de la feliç que es troba ara mateix amb la jove.

Pablo està molt content per la integritat que es troba ara mateix la seva noia dins de la família. Sens dubte, el fet que Johanna acudís a la celebració del senyor Joan Carles I va ser una mica més que significatiu i important per a Pablo.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
La parella travessa el millor moment | GTRES

Pablo Urdangarin, un gran suport per a Iñaki

Pablo també és el gran pilar a la vida d'Iñaki Urdangarin. Alhora, per a l'exduc de Palma és tot un orgull veure com el seu fill està seguint els seus passos dins l'handbol.

Pablo veu al seu pare tot un referent. No cal dir que haurà seguit els consells d'Iñaki en aquest esport per poder arribar tan lluny com va fer Iñaki al seu dia. Això sí, més d'una vegada, Pablo ha demanat que no se'l compari amb ell, ja que ell està buscant el seu propi camí a l'handbol.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta
Pablo Urdangarin manté una gran relació amb el pare | GTRES

Segons va avançar la revista Hola! fa unes setmanes, Pablo és l'únic fill d'Iñaki que ja ha conegut Ainhoa Armentia. Això va ser de la manera més improvisada; durant un dels partits de Pablo, segons assegurava la revista.

Una altra prova més que el jove recolza el seu pare en les seves decisions sentimentals, ja que Iñaki Urdangarin i Ainhoa també han refermat la seva relació en els darrers anys.