Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, assenyalada: destapen la seva situació econòmica després de Telecinco

Belén Esteban continua sense tenir un projecte estable per tornar a televisió després del final de la seva etapa a Telecinco

Belén Esteban ha estat, sens dubte, una de les grans cares de la pantalla petita dels últims anys. Tot i això, després de la cancel·lació de Sálvame, 'La princesa del poble' es quedava apartada de la televisió.

Encara que alguns dels seus companys de format sí que aconseguien trobar un nou lloc a la televisió, com Gema López, Lydia Lozano o Laura Fa, Belén segueix sense proposta. Sembla que no és una tasca senzilla per a la de Paracuellos tornar a la pantalla petita.

Ara, segons destapen des del Far de Vigo, això podria afectar molt la situació econòmica de Belén Esteban. Tot i que és cert que, en els darrers temps, Belén s'ha involucrat en altres negocis que no estan relacionats amb la televisió, aquests no han estat tan reeixits.

Belén Esteban i el seu negoci fora de la tele cau en picat

Des que Telecinco va decidir prescindir del que va ser el seu format estrella durant més d'una dècada, a Belén Esteban només l'hem pogut veure a ¡Sálvese quien pueda!

Belén Esteban sosté un producte de la seva marca mirant a càmera
L'empresa de 'Sabores de la Esteban' va caure en picat respecte al seu any anterior | GTRES

La col·laboradora de televisió no ha aconseguit tornar a ser present a la pantalla petita ni com a col·laboradora fixa ni de manera puntual. Però recordem que, al marge de la seva faceta televisiva, Belén també és empresària.

La seva gran aposta des de fa anys és Sabores de la Esteban. L'empresa va arribar trepitjant amb molta força, cosa que es va veure potenciada també per la publicitat i el màrqueting que ella mateixa feia a la televisió. Tot i això, aquest últim any, el negoci de gaspatxos i salmorejos ha caigut en picat.

El Faro de Vigo destapava la situació econòmica de la Esteban respecte a la seva empresa de gaspatxos. Els beneficis de l'empresa de Belén s'han reduït un 94% en comparació amb l'any anterior. Sabores de la Esteban va presentar uns beneficis de 9.472,06 euros, que no s'acosten, ni de bon tros, als de l'any anterior, que pujava a 161.986,41 euros.

No hi ha dubte que la seva absència a la televisió també ha afectat el negoci de Belén Esteban. Això sí, la televisiva continua amb la seva empresa, i continuaran treballant per a la nova temporada els pròxims mesos, quan els gaspatxos i salmorejos són més demandats.

Belén Esteban, suposadament vetada de RTVE

Durant aquesta setmana coneixíem que el nom de Belén Esteban sonava per ser jurat d'un concurs de ball de Televisió Espanyola. Tot i això, a una directiva de la cadena no li havia semblat bé, i, suposadament, s'havia quedat fora del projecte.

Primer plànol de Belén Esteban posant somrient a l'esdeveniment de Crea Energía
Belén Esteban va estar a prop d'entrar a RTVE | GTRES

Jorge Javier Vázquez sortia en defensa de Belén al seu bloc de Lecturas: "Espero que esmenin l'equivocació fitxant-la per a MasterChef. Ningú més que ella mereix estar en un programa de cuina", lliscava.

El de Badalona assegura que el que fa Belén és "entreteniment en estat pur". Estarem molt pendents dels següents passos de la tertuliana i de si, finalment, aconsegueix el seu lloc a TVE. De moment, el més proper que té és l'emissió de la segona part de ¡Sálvese quien pueda!, que arribarà el mes vinent.