Primer plànol de Susanna Griso amb rostre seriós en 'Espejo Público' d'Antena 3

Susanna Griso revela l'accident que ha patit en ple directe a 'Espejo Público'

Susanna Griso pateix una aparatosa caiguda en ple directe a 'Espejo Público' i que gairebé li impedeix presentar el format

Enfrontar-se a un programa en directe sempre pot tenir imprevistos. Aquesta vegada, Susanna Griso ha estat la darrera a enfrontar-se a un incident abans d'acabar el lliurament d'ahir d'Espejo Público.

El programa va acabar ahir amb una entrevista a Unax Ugalde. Tot i això, abans de finalitzar, Susanna se sincerava amb el públic sobre el que li havia passat. Pel que sembla, i segons ella revelava, havia patit una aparatosa caiguda abans d'entrar a plató mentre el programa seguia en directe.

La veritat és que es podia observar l'esgarrinxada al genoll a causa de la caiguda. Afortunadament, ha estat una cosa sense gaire importància i que no li ha impedit acabar el programa.

Susanna Griso acaba Espejo Público amb una lesió

Ni tan sols els presentadors més veterans i experts estan exempts de patir algun contratemps en ple directe. La televisió és així, i qualsevol persona que s'exposa a un programa en directe pot patir un. Durant l'emissió d'ahir d'Espejo Público, tot anava segons el que estava previst, però va estar a punt d'acabar sense Susanna Griso al capdavant.

Captura d''Espejo Público' amb Susanna Grisoo asseguda rient i amb una ferida al genoll
Susanna Grisoo mostra la lesió que ha patit a 'Espejo Público' | Atresmedia

Per finalitzar la seva emissió d'ahir, Suanna tenia preparada una entrevista a l'actor Unax Ugalde, conegut pel seu paper a la sèrie Entre tierras. Tot i que la presentadora va dur a terme l'entrevista amb normalitat, abans d'acomiadar-se, la periodista assegura que va estar a punt de no ser-hi present.

I és que Susanna havia patit una aparatosa caiguda abans d'entrar a plató que li havia costat una important esgarrinxada al genoll, tal com es podia observar després. La presentadora no tenia cap problema a confessar-ho davant dels companys i amb la resta de l'audiència. "M'estava tapant perquè he caigut", assegurava Griso.

Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt i no ha necessitat ajuda mèdica. Encara que, a jutjar per la lesió, sí que haurà estat una caiguda força dolorosa.

Susanna Griso fa una confessió sobre el seu fill

També va ser durant l'emissió d'ahir quan Susanna Griso es va sincerar sobre l'experiència del seu fill treballant a l'hostaleria. Al programa es va obrir un debat sobre les precàries condicions que afronten tots aquells que treballen com a cambrers.

Susanna Griso, presentant el programa de 'Espejo Público' del dia 21 de novembre de 2022
Suanna Griso parla sobre el seu fill | Antena 3

Va ser després de la intervenció de Marta Robles quan Griso també va compartir l'experiència del seu fill com a cambrer. Robles va assegurar que té un fill que "està treballant de cambrer i també es queixa molt".

Susanna s'unia al debat i revelava l'experiència del seu fill Jan, de 20 anys. "El meu treball va estar tot l'estiu i també es va queixar molt. Que no els pagaven hores extra", assegurava.