Muntatge de Chenoa i Miguel Sánchez posant amb el rostre neutre i un cor trencat

Chenoa confessa el que no s'atreveix a fer després de la ruptura amb Miguel Sánchez

Chenoa ha trencat el seu silenci com mai abans sobre la seva ruptura amb Miguel Sánchez Encinas

Chenoa ha estat sota l'atenta mirada del focus mediàtic els últims mesos per diverses raons. D'una banda, el seu treball com a presentadora a Operación Triunfo la posava al disparador. Però, sens dubte, el més sonat de l'artista va ser la seva separació amb Miguel Sánchez Encinas.

Tot i que la cantant de Cuando tú vas sempre intenta ser molt reservada amb la seva vida privada, la veritat és que, aquesta vegada, Chenoa s'ha sincerat com mai.

Ha estat en una entrevista per a El País on Chenoa s'ha confessat sobre el pas que mai no s'atreveix a fer en moments complicats, com ara amb la seva ruptura. I és que, a jutjar per les seves paraules, la cantant no hauria vessat ni una sola llàgrima després de la separació amb Miguel Sánchez.

Chenoa es confessa com mai sobre el moment actual

Després de conèixer-se la notícia de la ruptura entre Chenoa i Miguel Sánchez, les dues parts han estat molt hermètiques amb la seva ruptura i han intentat portar-ho tot en la més estricta intimitat. Tot i això, aquesta vegada, Chenoa ha decidit enfrontar-se als seus dimonis i confessar-se sobre el moment actual que està travessant.

Captura de Chenoa com a presentadora de la gala 0 d'OT 2023
Chenoa es confessa sobre el moment actual | Prime Video

Chenoa ha viscut tota una muntanya russa d'emocions amb la ruptura del seu exmarit tan sols un any i mig i després de casar-se. Però, al seu retorn, la tornada al concurs que els ho va donar tot ha estat també un xut d'energia i felicitat.

Chenoa ha concedit una entrevista per a El País i s'ha confessat. Tot i la convulsa que està sent la seva vida ara, ella reconeix que no és la primera vegada que es veu en una situació així. "Tinc moltes eines després d'haver passat per tants sots a la vida", revelava el mitjà anteriorment esmentat.

Chenoa revela el pas que no ha decidit fer

La cantant reconeix que "dosifico molt el meu dolor". Per això, hi ha un pas que no pensa prendre: "No em permeto patir del tot", assegura el mitjà abans esmentat. Chenoa reconeix que “amb el temps les coses et fan mal menys perquè ja t'han passat abans”. "Amb l'edat t'adones que no serveix de res de sentir pena per un mateix".

Captura de Chenoa emocionada durant l'estrena d''Operación Triunfo 2023'
Chenoa reconeix que no es permet patir del tot | Prime Video

Aquesta mateixa actitud ha posat en sobre avís algunes de les seves íntimes amigues, en què es troba la cantant Natalia. "No plores, estic esperant que petis", ha revelat Chenoa que li diu la seva amiga. La presentadora té una manera molt personal de gestionar aquest tipus de situacions personals tan complicades.