Muntatge de Gerard Piqué, amb Shakira i la seva entrenadora personal Anna Kaiser

Destapen el nom d'una altra infidelitat de Gerard Piqué a Shakira amb una íntima amiga

El programa 'Socialité' revela el nom d'una altra possible infidelitat de Gerard Piqué quan encara estava amb Shakira

El focus torna a estar col·locat sobre Gerard Piqué una vegada més. Encara que la seva història amb Shakira ja és passat trepitjat, el cert és que mai no deixen de sortir noves informacions. Aquesta vegada, el programa Socialité ha destapat una nova infidelitat de l'exfutbolista mentre encara estaven amb la cantant.

Ha estat el periodista argentí Javier Ceriani qui ha revelat el nom i cognom amb la dona que suposadament hauria estat infidel a Shakira.

Socialité revela una nova infidelitat de Gerard Piqué a Shakira

Segons les noves informacions que maneja el programa de Telecinco, Gerard Piqué va tenir un affaire amb una altra dona dos anys abans de començar la seva relació amb Clara Chía.

Muntatge de Piqué i Anna Kaiser, l'entrenadora personal de Shakira
Segons 'Socialité', Gerard va tenir un affaire amb Anna Kaiser | Instagram, @theannakaiser, @3gerardpique

Es tracta d'Anna Kaiser, una experta en fitness nord-americana que, a més, era amiga íntima de Shakira. Durant la preparació de la Superbowl, Shakira es trobava en una greu crisi amb Piqué, i, segons Socialité, va ser allà quan va començar el suposat affaire.

Ceriani apuntava el següent al programa de Telecinco. "És una traïció superior a la de Clara Chía, és amb una de les amigues més íntimes de Shakira, la seva entrenadora personal Anna Kaiser. Durant la preparació física per actuar a la mitja part de la Superbowl Shakira estava en la seva pitjor crisi amb Piqué".

En aquell moment, Piqué i la ballarina van acostar, suposadament, les seves postures i van tenir un affaire. "Llavors es va produir la relació entre Anna Kaiser i Piqué. Shakira aconsegueix saber-ho per una de les seves empleades més fidels, que sent llàstima per Shakira, la mainadera, i li explica els moviments de Piqué", assegura.

Javier Ceriani assegut donant declaracions al programa 'Socialité' amb rostre seriós
'Socialité' revela una nova infidelitat de Piqué | Mediaset

Clara Chía no seria el gran amor de Piqué, segons Socialité

Però, a més, el comunicador argentí també ha disparat els dards contra l'actual relació que Piqué manté amb Clara Chía. "En realitat Piqué no està tan enamorat de Clara Chía. Ella, Clara, no és l'amor de la seva vida: és l'excusa de la seva vida", sentencia Ceriani.

Segons han afirmat des del programa de Telecinco, Piqué necessitava "sortir de la seva vida", ja que se sentia "engabiat". De nou, una polèmica torna a estar servida i el focus es posa sobre Gerard Piqué. La veritat és que, des que la parella va començar la seva història, tots dos han intentat ser molt discrets i han preferit evitar tot el mediàtic.

Tot i això, davant d'aquestes noves informacions, trencarà Piqué el seu silenci? El desmentirà?