Muntatge de Clara Chía i Gerard Piqué amb rostre seriós

Desvelen qui era el talp que va encobrir la relació de Gerard Piqué i Clara Chía

Una persona que treballava per a Shakira i Gerard coneixia suposadament la relació entre l'exfutbolista i Clara Chía

Shakira i Gerard Piqué van separar els camins fa un any i mig, i des de llavors han corregut rius de tinta. L'artista colombiana no ha parat de llançar dards enverinats a les seves últimes cançons, deixant clar que va ser una infidelitat en tota regla.

Tot i això, Gerard Piqué sempre ha optat per no pronunciar-s'hi i mai ho ha reconegut. L'exfutbolista començava una relació amb Clara Chía, i la parella ha estat molt hermètica amb la relació. Ara, segons les últimes informacions publicades, quan Gerard Piqué va començar el seu affaire amb Chía, aquest comptava amb un talp que treballava a casa i que el va ajudar a encobrir-ho tot.

El periodista argentí Javier Ceriani ha estat l'encarregat de revelar-ho al programa Socialité. "El xef de Shakira és el talp de Piqué, el còmplice que amaga Shakira que Piqué i Clara Chía estaven junts", ha assegurat.

El xef privat de Shakira sabia això de Clara Chía

Segons es va explicar al seu dia, Shakira va arribar a intuir que alguna cosa no anava bé en la seva relació amb Piqué quan va veure que faltava melmelada a casa. Encara que soni anecdòtic i sembla una teoria fomentada pels fans de l'artista, això quedava reflectit al vídeo musical de Te Felicito.

Fotografia de Gerard Piqué i Clara Chía somrient i mirant a càmera
Shakira va descobrir la infidelitat per un pot de melmelada | Instagram

En una entrevista, quan Shakira va ser preguntada per l'escena en què obre la nevera, ella es va confessar: "Anava a la nevera per trobar la veritat", va confessar.

Però això no quedaria només aquí, ja que ara, segons han destapat des del programa Socialité, Piqué comptava amb el xef de casa com a còmplice de la seva història amb Clara Chía.

El comunicador Javier Ceriani ha assegurat per al programa de Telecinco que el xef de casa era un gran amic i molt íntim de l'exfutbolista. "El xef de Shakira és el talp de Piqué, el còmplice que amaga Shakira que Piqué i Clara Chía estaven junts", ha asseverat.

Tal és la bona relació que existia entre Piqué i el cuiner, que se'n va anar a treballar per a ell quan va acabar la relació amb Shakira.

"En separar-se, el xef se'n va amb Piqué a cuinar-li el pis de Muntaner. És fanàtic dels cavalls i el videoclip d'El cap surt Shakira muntant a cavall per venjar-se del cuiner. El xef sentia admiració absoluta per Piqué", manté Ceriani.

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
La parella continua al marge de la polèmica | GTRES

Surt a la llum una nova infidelitat de Piqué

Javier Ceriani ha anat més enllà, ja que també assegurava que, quan Gerard Piqué i Shakira encara estaven junts, l'exfutbolista va ser infidel a Shakira amb una de les seves grans amigues. Es tracta d'Anna Kaiser, entrenadora de Shakira, que a més va estar preparant-la per a la Superbowl.