Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera

Malú parla més clar que mai després d'oblidar completament Albert Rivera

Malú se sincera en una entrevista recent i confessa el moment actual que està vivint

Malú es troba ara mateix en un gran moment, tant en l'àmbit personal com professional. L'artista acaba de treure nou àlbum i, en una recent entrevista per a Y Ahora Sonsoles, s'ha confessat sobre la gran etapa que travessa.

Per Malú, la seva relació amb Albert Rivera ja és passat i ho ha demostrat en les declaracions recents. La intèrpret ha parlat més clar que mai sobre com es troba.

Malú parla sobre el moment actual que està vivint

En els darrers mesos, Malú s'ha mostrat més oberta que mai a parlar amb els mitjans de comunicació. Ja queda lluny aquesta imatge més distant i hermètica. Ara, la intèrpret d'A prueba de ti manté una relació molt més propera amb els mitjans.

Captura de Malú somrient durant la seva entrevista a 'El Hormiguero' del dilluns 11 de desembre de 2023
Malú, molt sincera, parla sobre el moment actual | Antena 3, El Hormiguero

Això ho vam poder veure al seu pas per Viajando con Chester amb Risto Mejide. Va ser en aquesta mateixa entrevista on Malú se sincerava com mai sobre la seva relació amb Albert Rivera. Allà mateix, Malú va deixar constància que havia aconseguit oblidar la seva història amb exlíder de la formació taronja.

En la visita d'aquesta setmana al programa de Sonsoles Ónega, Malú parlava més clar que mai sobre com es troba, tant personalment com professionalment.

La música sempre ha estat un vehicle per a Malú a l'hora d'ordenar els pensaments i els sentiments. Cosa que ha viscut des de petita dins de la família. "Vinc d'una família d'artistes, casa meva era d'artistes, de música 24 hores, si no n'hi havia per menjar, hi havia una festa. El flamenc és una manera de sentir i expressar-se, a mi m'han ensenyat així", ha confessat.

A més, també revelava que alguna vegada havia sentit la crítica i la pressió per mostrar-se davant del món com una dona forta i decidida. "He dit menys vegades que no de les que hauria d'haver dit. En l'àmbit musical vaig tenir molt clar que sí i què no. Quan una dona té les coses clares, passa a ser difícil", ha assegurat.

Malú vol gaudir d'aquesta etapa

Actualment, Malú es troba de gira amb el seu nou disc, i reconeix que ho està gestionant tot amb l'única finalitat de “gaudir”. "Estic en un moment de la meva vida que vull gaudir, mastegar el que faig. Al final estem fent quatre dies a Madrid, altres dies no sé on... però puc cantar d'una altra manera, al final això m'ho demanava el cos", revela.

Malú, posant al photocall de la gala 'Latin Grammys 2023'
Malú està centrada en la música | Europa Press

Sens dubte, la intèrpret està pletòrica en aquest nou moment de la seva vida, on ha deixat anar de la mà al passat i ara només està centrada en el seu present.