Muntatge de fotos de primer pla de la Reina Sofia amb rostre somrient i, al costat, una imatge d'Iñaki Urdangarin amb rostre seriós

La reina Sofia reapareix més a prop que mai d'Iñaki Urdangarin en el viatge a Vitòria

L'emèrita ha reaparegut a Vitòria, molt a prop del que va ser el seu gendre durant més de vint anys

La reina Sofia tenia ahir una visita molt especial a Vitòria, concretament per veure la seu del Banc d'Aliments. I és que recordem que l'emèrita sempre té molt present el compromís amb les causes més solidàries. No obstant això, aquest viatge a la capital alabesa és més significatiu del que pot semblar a simple vista.

La mare de Felip VI es desplaçava al nord i se situava més a prop que mai d'Iñaki Urdangarin. L'ex Duc de Palma ha forjat la seva nova vida a Vitòria, a prop d'Ainhoa Armentia i de la família.

La reina Sofia, més a prop que mai d'Iñaki

Després de fer dos anys des que vam conèixer l'affaire d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa, la reina Sofia ha reaparegut a Vitòria, terra de l'exhandbolista. L'emèrita feia unes setmanes que estava totalment allunyada del focus, ja que ni tan sols va ser present a l'aniversari de Joan Carles I a Abu Dhabi.

La Reina Sofia saluda en arribar a la visita a la seu de l'Associació Banc d'Aliments d'Àlaba, al polígon industrial de Júndiz de Vitòria-Gasteiz, a 22 de gener de 2024
La reina Sofia anava a Vitòria per visitar el Banc d'Aliments | Europa Press

Tot i això, ahir, dilluns 22 de gener, Sofia acudia a veure els voluntaris del Banc d'Aliments de Vitòria. Molt somrient i molt atenta de tot el que s'explicava, Sofia reapareixia davant dels mitjans. L'emèrita va estar recorrent totes les instal·lacions de l'organització, i seguint molt de prop com n'és funcionament.

No ha passat desapercebut el fet que la reina Sofia estava molt propera a Iñaki Urdangarin, que té una vida tranquil·la a Vitòria. Segueix sense conèixer-se si l'ex Duc de Palma es troba instal·lat a casa de la seva mare, Claire Liebaert, o per si el contrari viu a casa d'Ainhoa Armentia.

El que sí que se sap és que la seva relació està més que consolidada, malgrat que molt pocs hi apostaven quan va saltar la notícia. Tant Iñaki com Ainhoa prefereixen continuar esquivant el focus mediàtic i portar la seva relació a la més absoluta intimitat.

El divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continua paralitzat

Alhora, la signatura del divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina no sembla arribar mai. Encara que es va arribar a publicar que passaria a finals de l'any passat, això no va passar mai. L'última cosa que es coneix és que Iñaki Urdangarin sí que estaria d'acord amb les condicions acordades al divorci, però, tot i això, la rúbrica no arriba.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
El divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin continua paralitzat | catalunyadiari.com

Recordem que entre aquestes condicions hi ha el sou de 25.000 euros mensuals que Iñaki Urdangarin percebrà. A més, Iñaki també haurà de prescindir dels guardaespatlles.