Muntatge amb cartell de la nova sèrie de TV3 'Jo mai mai' i primer pla de Miki Núñez

Miki Núñez, enfonsat: el revés que ha patit després de l'estrena de la seva sèrie

Després de l'estrena de 'Jo mai mai' a TV3, han estat moltes les opinions que s'han deixat veure sobre el primer capítol

Aquest dilluns TV3 va estrenar la nova sèrie Jo mai mai, ambientada en una casa de colònies plena d'adolescents. Un format diferent per al qual està acostumat Miki Núñez, el jove cantant conegut per Operación Triunfo 18, que l'ha fet debutar com a actor professional.

Una nova sèrie de TV3 amb Miki Núñez com a protagonista

És una sèrie juvenil on els protagonistes són Miki Núñez i l'actriu Claudia Riera. Al primer capítol, TV3 ha volgut captar l'atenció dels més joves, presentat amb força informació cadascun dels personatges. Una sèrie que pretén assolir un target més juvenil.

Jo mai mai - Tràiler de la nova sèrie de 3Cat - Estrena: 22 de gener a 3Cat

Miki Núñez debutava aquest dilluns com a actor professional a la nova sèrie de TV3Jo mai mai. Tot i ser dirigida especialment a adolescents, han estat molts els espectadors que van acabar el capítol amb mal sabor de boca.

Jo mai mai no acaba d'agradar al públic

Una pluja de crítiques es va apoderar de X (abans Twitter). Comentaris negatius omplien la xarxa social, destacant sobretot els problemes que han tingut molts espectadors per entendre alguns diàlegs, ja sigui per la mala vocalització, com pel so pèssim. A més, molts també han criticat la suposada edat dels intèrprets.

A més d'això, un usuari de X criticava un error de raccord només començar la sèrie. Una conversa en un telèfon mòbil que, quan canvia el pla i la tornen a enfocar, és diferent.

Una estrena que ha generat tota mena de comentaris i opinions, però que sorprenentment, malgrat l'allau de crítiques, va aconseguir una audiència de més de 550.000 persones; concretament, 553.000.