Iker Casillas a la Copa Portugal, en un partit entre Oporto i Sporting Club de Portugal

La famosa amant d'Iker Casillas que acaba de sortir a la llum

El programa 'Socialité' ho ha revelat en exclusiva

El programa 'Socialité' ha ofert en exclusiva el nom d'una de les famoses amants d'Iker Casillas i que ens ha deixat amb la boca oberta. Una rossa que ha estat model, actriu i també presentadora, ni més ni menys que Lara Dibildos.

«Lara Dibildos i Iker Casillas han estat embolicats. Tot ho feien d'amagat perquè no poguessin filtrar res...», explica un confident que ha treballat amb la presentadora. «Iker llavors tenia les claus del garatge de Lara. Llavors ell arribava a la nit quan ningú podia veure'l, entrava directament el cotxe i pujava a casa».

Normalment, eren unes trobades que tenien lloc de nit, encara que de vegades això li jugava males passades al futbolista. «Un dia, a les 3 o 4 de la matinada, Iker va arribar al garatge, a casa de Lara, va pujar i va tocar el timbre, però ningú responia. Llavors va començar a insistir, fins que ja li van obrir la porta».

No obstant això, Iker es va emportar una inesperada sorpresa. I és que no va ser Lara qui va obrir la porta. «Però, per la seva sorpresa, obre un senyor, que era el veí de sota de Lara. I el senyor també es va emportar un ensurt terrible perquè no sabia qui cridava a aquestes hores de la matinada i es va trobar a un tio amb el cap tapat amb una samarreta fent gràcies», ha revelat la font al programa de Maria Patiño.

«Després, quan Iker ja es col·loca la samarreta, el senyor veu qui és, que és Iker Casillas. Imagina't la situació, va ser molt surrealista». Un incident, que a més, s'hauria convertit en el tema de tertúlia dels veïns. «Aquest veí, com havia viscut aquesta situació tan estranya, ho va ser explicar als altres veïns. I clar, tots sabien que Lara vivia al pis de dalt. Llavors era un secret a veus».

Segons sembla, la parella va arribar a fer alguna escapada junts. «Sé que van arribar a fer algun viatge junts. Ells intentaven anar a llocs on no els reconeguessin», afirma el testimoni. Un romanç que no se sap quant temps va poder arribar a durar, encara que queda clar que no va ser puntual, sinó que va durar força temps perquè els veïns els van veure entrar i sortir en diverses ocasions.

Aquesta informació se suma a la presumpta llista d'infidelitats del porter, que no fa més que créixer, sobretot ara que ja ha sortit a la llum el seu divorci amb Sara Carbonero. Fa uns dies, Sara i Iker es veien les cares als jutjats i molts es pregunten si seria per signar els papers pertinents a la separació, encara que no indefinidament, ja que tenen dos nens en comú».

Segons indicava el portal 'Jaleos', tots dos van acudir als jutjats de Pozuelo d'Alarcón dimarts passat. Van acudir-hi al matí i, malgrat la decisió que acaben de prendre, sembla que es van mostrar còmplices i afectuosos l'un amb l'altre, fet que posa de manifest la bona relació que mantenen malgrat la ruptura. 

De fet, també es deixen comentaris a les seves respectives xarxes socials i Sara encara no s'hauria tret l'aliança. A això se suma que Sara s'ha dedicat a reflexionar molt sobre com suportar el divorci. De moment, i malgrat el bon rotllo existent, haurà de passar un temps fins que la tempesta que han desfermat amb la seva separació es calmi.