YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La famosa de Telecinco que viu amb tan sols 600 euros al mes

Ara està molt il·lusionada amb el seu casament, que tindrà lloc aviat

Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco
Macarena Millán viu amb tan sols 600 euros al mes | Telecinco

Gran part dels famosos del nostre país han sorgit, en major o menor mesura, gràcies a la gran feina de Telecinco. El principal canal de Mediaset ha aconseguit crear tot un món propi, en el qual les trames sorgeixen i es consumeixen sense intermediaris, i en la majoria d'ocasions també salten a la premsa del cor. És el cas del salt a la vida pública de Macarena Millán, la parella sentimental de Rafa Mora, que fins fa poc seguia sent una autèntica desconeguda.

A poc a poc, ha aconseguit el seu propi forat en el món dels famosos, i no només gràcies al seu xicot, sinó també a 'La casa fuerte', el darrer 'reality' de Telecino. La revista 'Lecturas' ha aprofitat el seu pas pel programa per preguntar-li algunes coses més íntimes, i la jove no ha dubtat a obrir-se i confessar els problemes econòmics que travessa actualment. 

Macarena Millán viu amb 600 euros mensuals i sap administrar-se molt bé

I és que, tot i el sou baix que té, fins i tot la seva parella ha assegurat que valora moltíssim la capacitat de la jove per administrar-se. «600 euros és el que cobra en el gimnàs i amb això ho paga tot, i li permet seguir estudiant», ha assegurat.

Això sí, amb una quantitat tan baixa, és normal que s'hagin d'eliminar moltes despeses. Un bon exemple és el vestit que la concursant va decidir lluir a 'La casa fuerte', que hauria estat adquirit en un mercat ambulant per un preu econòmic de 4 euros. En definitiva, la jove sap que la vida no està per despeses inútils. 

Il·lusionada al costat de Rafa Mora

Més enllà d'això, Macarena està més que feliç al costat de Rafa. En aquest sentit, la jove ha assegurat que viu un dels moments més bonics de la seva relació, i és que el fet d'estar separats durant el programa de Telecinco els ha fet valorar molt més el seu amor. 

És per això que els dos es mostren molt il·lusionats amb els plans de casar-se. Cinc anys després d'iniciar la seva relació, i alguna crisi de parella pel mig, Rafa i Macarena es donaran el «Sí». No es tracta d'un moment precisament econòmic, però la felicitat fa que els diners que s'hagin de gastar deixin de tenir importància. 


Comentaris

envia el comentari