Setembre, el mes que li canviarà la vida a Enrique Ponce

Continuen els tràmits de divorci amb la seva dona, Paloma Cuevas

Enrique Ponce, Ana Soria i Paloma Cuevas
Continuen els tràmits de divorci amb la seva dona, Paloma Cuevas | CatalunyaDiari

La separació legal entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce podria ser un fet a finals de setembre. La relació entre el torero i la seva nova nòvia, Ana Soria, va sobre rodes i tots dos volen formalitzar el seu amor com més aviat millor, per la qual cosa Ponce no estaria posant cap mena de trava perquè les coses amb la seva dona es resolguessin de pressa.

El procés de divorci l'està portant un dels despatxos més importants de Madrid, Garrigues Advocats. El matrimoni, a més, ha optat per tenir el mateix advocat, cosa que dona moltes pistes.


Un divorci amistós

Això significa que el procés de divorci serà amistós, ja que el mateix advocat representarà els interessos de tots dos, una cosa perfectament prevista en els divorcis que són de mutu acord, el que significa que la parella té el convenciment que no arribaran a un procés contenciós.

Ara bé, si en algun moment del procés hi hagués alguna mena de discrepància, l'advocat hauria de decantar-se per una de les parts i passar a representar tan sols un client.En aquest cas però, i si res canvia, la parella està convençuda que no hi haurà discrepàncies, per la qual cosa el procés de divorci serà un tràmit ràpid, que en poques setmanes podria estar llest. A partir d'aquí, vindria la repartició del patrimoni conjunt, ja que es van casar en societat de guanys.

Segons el que ha transcendit, Paloma Cuevas es quedarà amb el domicili conjugal situat al centre de Madrid i Enrique es quedarà la Finca, un habitatge que estaven construint a Pozuelo de Alarcón.El ràpid divorci permetria a Ponce casar-se amb Ana Soria durant la primavera de 2021, encara que probablement no podrien fer-ho per l'església, ja que Paloma Cuevas no està disposada a atorgar-li la nul·litat eclesiàstica al torero, de manera que s'hauran de casar pel civil.


Comentaris

envia el comentari