Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Álvaro Soler al programa 'Planta Baixa'

Un famosíssim cantant català es casa en secret amb una model: fotos d'infart

El cantant ho havia mantingut en secret

Álvaro Tauchert Soler, el cantant català nascut a Sant Cugat del Vallès, conegut com a Álvaro Soler, és un dels cantants més coneguts del nostre país. Ara, fa un temps que no estrena cançó, però alguns dels seus èxits encara són presents al nostre país.

Tothom recorda l'èxit de 'El Mismo Sol' o el de 'Sofía', cançó amb la qual va obtenir més de quatre-cents milions de visualitzacions en el videoclip.

Recentment, ha sortit a la llum que el conegut i estimat cantant català ha decidit fer un pas endavant amb la seva parella, Melanie Kroll. El cantant i la model s'han casat, i ho han fet lluny del cercle mediàtic, en secret. 

Álvaro Soler sorprèn

Tot el que sabem és que el cantant ha unit les aliances amb la seva parella, Melanie Kroll, amb la qual confirmava la relació fa només un any. La parella s'ha casat per sorpresa, lluny del cercle mediàtic i, també, lluny de Catalunya.

Pel que sembla, la celebració hauria tingut lloc fa unes setmanes, però no s'ha conegut fins fa unes hores. Tots els detalls que se saben és que el casament ha tingut lloc fora de Catalunya. Concretament, s'ha celebrat a Alemanya, on el cantant viu des de fa molt de temps.

De fet, la seva parella és alemanya i ell mateix també ho és. Álvaro Soler és català, però amb sang alemanya. 

Segons ha informat el Principal, la cerimònia va tenir lloc el passat 23 de maig, tot i que el matrimoni no ho ha fet públic fins ara, un mes i pocs dies després. 

La parella ara ja són marit i muller. Per a l'ocasió van apostar tots dos pel color blanc. Ell va portar una americana creuada, uns pantalons, una camisa i un corbatí de color blanc, excepte les sabates que eren negres. 

Ella va portar dos vestits diferents, tots dos fets per la dissenyadora barcelonina, Rosa Clarà. Pel moment de la cerimònia va lluir un vestit d'inspiració grega i, per la festa posterior, va sorprendre amb un vestit blanc, també llarg, ple de brillants.

Són parella des de l'any passat

Melanie Kroll no ha estat l'única parella del cantant català. Anteriorment, va mantenir una relació sentimental amb la cantant Sofía Ellar, una relació que va durar, aproximadament, cinc anys. 

Al cap d'un temps, el juliol de 2022, el cantant va sorprendre amb la seva nova parella i, ara, el juny de 2023, ho ha tornat a fer amb les imatges de la seva boda.