Fani Carbajo preocupa els seus fans amb un críptic missatge a Instagram

Fani aclareix si es casarà el pròxim mes d'agost amb Christofer

Fani Carbajo
Fani Carbajo ha parlat sobre el seu futur amb Christofer | Instagram

Una de les protagonistes absolutes de 'La casa fuerte' ha estat Fani Carbajo causa de la seva controvertida relació amb Christofer, que ha estat en boca de tots en el reality de Mediaset. Després de sortir de la casa, la mateixa Fani ha donat més detalls sobre la seva situació actual. La concursant de 'La isla de las tentaciones' ha pogut veure els nombrosos testimonis que han circulat pels platós de Telecinco que han especulat sobre el seu presumpte fosc passat en el món de la prostitució, inclòs el de la seva tieta.

La parella de Christofer ha anunciat que prendrà mesures legals contra la seva tieta Raquel, per les declaracions que va donar en la seva absència. «És que no ho vaig a parlar aquí, de veritat, i menys a la meitat del carrer, ja ho parlaré on ho hagi de parlar, està en mans del meu advocat», ha dit la madrilenya. A més, la jove ha ofert els últims detalls sobre el seu pròxim casament amb el seu xicot. A causa de la seva relació de parella i els seus continus enfrontaments al concurs de Telecinco, molts dels seus companys van dubtar de la celebració de l'enllaç amb Christofer.

«Les noces segueix per endavant, estem súper contents, súper enamorats, ja ho hem demostrat i seguim lluitant, per més que ho intenten no ho aconseguiran», ha anunciat l'exsupervivent, que s'ha encarregat de confirmar les noces. Fani Carbajo ha hagut de fer front a les polèmiques declaracions de la seva sogra, que no la deixen en bon lloc. Sobre les seves paraules, la xicota de Christofer ha preferit restar importància a les paraules de la mare del seu noi i dir: «Jo només et dic que a la meva sogra l'adoro, ella m'estima molt, ens portem súper bé i és normal que parli i comenteu coses si li pregunten», ha tancat la madrilenya.

Fani Carbajo posant en una fotografia d'Instagram
Fani Carbajo preocupa els seus fans després de llançar un estrany missatge | Instagram

L'estrany missatge de Fani a Instagram

La finalista de 'La casa fuerte' ha publicat aquest passat dimarts una fotografia en el seu perfil d'Instagram, acompanyada d'un críptic missatge de què de seguida s'han fet ressò seus seguidors. «Allà vaig de nou, sencera a trossos, però allà vaig 💖», escrivia. «Fani necessites una volta a començar o deixa-ho ja...» o «El pròxim el divorci» han estat alguns dels comentaris que han exposat alguns internautes.


Comentaris

envia el comentari