Estefanía en el plató de 'Viva la vida'

Surt a la llum una presumpta infidelitat de Fani a Christofer a dos mesos de casar-se

El presumpte amant de Fani ha visitat el plató de 'Sálvame'

Fani assistia dies enrere al plató de 'Sálvame' per explicar que s'anava a casar amb Christofer per segellar el seu amor davant de totes les persones properes a la parella. Segons ha explicat Kiko Hernández, la parella tenia planejat vendre el seu casament a una revista per treure uns diners, però sembla que aquestes noces ara corren perill per una informació que ha aportat un testimoni anomenat Abel, al programa de les tardes de Telecinco.

Segurament el seu nom us soni, ja que mesos enrere va acudir al programa per explicar que havia tingut una aventura amb Fani abans de 'La isla de las tentaciones'. Una trobada que Fani va intentar negar, però la situació es va complicar perquè van anar apareixent informacions que podrien confirmar que aquesta trobada hauria tingut lloc.

Doncs ara hi ha una segona part. Abel ha tornat al programa i ha explicat que, al setembre, quan ja s'havia gravat 'La isla de las tentaciones', Fani es va tornar a veure amb aquest noi i van tornar a encendre's espurnes entre ells. També al desembre, quan Fani i Christofer ja ho havien solucionat, ella es va tornar a escriure amb el seu amic, tornant a trair així a la seva parella.

Abel visita la casa d'Fani per tornar-li unes botes que es va deixar

Aquesta mateixa tarda Abel, acompanyat per un reporter de 'Sálvame', ha pujat en un cotxe per viatjar fins a la porta de la casa de Fani i Christofer, per tornar-li uns botins que es va deixar a casa després d'una d'aquestes trobades furtives entre tots dos. Però quan ha arribat, ningú ha obert la porta, però el programa li ha deixat la caixa amb les botes a una veïna perquè l'hi lliuri a la seva propietària. El temps dirà si finalment hi ha casament.