Lydia Lozano llorando en 'Sálvame'

Lydia Lozano s'esfondra: el seu marit li dona l'ultimàtum definitiu

La col·laboradora passa una de les seves pitjors etapes en el programa

Des que la competència de Telecinco els arrabassés un dels seus concursos més coneguts, 'Pasapalabra', els de Mediaset han tret tota l'artilleria perquè la seva estrena no tingui èxit. I si hi ha un programa que té potència de foc per lluitar en aquesta trinxera, aquest és 'Sálvame'.

El programa de Jorge Javier Vázquez ha posat tota la carn a la graella amb continguts suculents que coincideixin amb l'hora d'inici del nou programa d'Antena3.

I per a això, utilitza tota mena d'esquers deixant les informacions més atractives per a les 20:30 hores, amb l'objectiu de retenir a la seva audiència i torpedinar la cadena rival. Dins d'aquesta estratègia, les últimes setmanes han volgut espolsar alguns materials que eren inèdits i afectaven directament als seus col·laboradors.

Després recórrer a alguna imatge passada de Matamoros i algun àudio sobre Belén Esteban, els al·ludits van semblar no donar molt joc ni estar per la labor d'aprofundir massa en polèmiques. Així que van tirar d'un filó inacabable amb una protagonista que mai falla: Lydia Lozano i el seu escàndol pel cas Ylenia Carrisi. El gran error en la seva carrera periodística que tant la tortura.

Lydia reacciona amb plors i gestos d'abandonament cada vegada que el tema torna a sortir a la palestra, cosa que passa recurrentment cada pocs anys. I el programa no deixa passar l'ocasió de crear un espectacle al respecte, amb els altres col·laboradors en primera línia i amb el ganivet entre les dents per posar-se'l una mica més difícil a la periodista.

Tal és el nivell d'estrès i desesperació de Lydia després que el tema Carrisi torni estar al plató que la seva vida personal sembla estar ressentida. Fins a tal punt l'afecta que el seu marit, Charly, Sálvame, segons va arribar a afirmar durant el programa. Això sí, després es va afanyar a aclarir que la petició havia estat una cosa puntual.

Gairebé tres dècades de matrimoni

Lydia Lozano i Charly compliran en pocs dies 30 anys de matrimoni. Una xifra a la qual no tanta gent aconsegueix arribar. I més en aquest sector on la privacitat es troba tan exposada. Charly ha volgut evitar històricament aparèixer a la pantalla. I la seva dona defensa la seva intimitat a mort. Tanmateix, és recurrent que sigui nomenat en el programa i els col·laboradors solen utilitzar la seva figura per provocar la periodista en nombroses ocasions.