Raquel Sanchez Silva en una imagen de Masterchef

El revés que acaba de rebre Raquel Sánchez Silva en referència a la mort de Mario Biondi

L'exmarit de Mónica Naranjo parla sobre la mort del marit de Raquel Sánchez Silva

El 30 de maig de l'any 2013, la vida de Raquel Sánchez Silva es va aturar. Aquell dia, el cos sense vida de Mario Biondo, marit de la presentadora i càmera de Masterchef  apareixia mort en estranyes circumstàncies al pis que el matrimoni compartia al centre de Madrid.

Des de llavors, la família de Biondo ha mogut cel i terra per demostrar que l'espòs de Raquel Sánchez Silva va ser assassinat. Durant sis llargs anys, el cos del jove va ser sotmès a tres autòpsies i dues exhumacions que van confirmar que Mario s'havia suïcidat i no havia estat assassinat, com sosté avui dia l'entorn de la víctima.

Ara, set anys després, un nou personatge ha arribat per sumar-se a al carro de la mort de Mario Biondo.Óscar Tarruella,exmarit de la cantant Mónica Naranjo, qui durant més de deu anys va formar part dels Mossos d'Esquadra s'ha pronunciat sobre la mort del càmera de televisió al seu canal de Youtube.

Crims imperfectes

L'exrepresentant de Mónica Naranjo s'ha llançat al món 'youtuber' creant el canal 'Crímenes imperfectes' on ha parlat sobre les presumptes irregularitats que es van cometre en la mort de Mario Biondo.

En l'últim vídeo publicat, Óscar Tarruella agraeix al públic l'interès que ha provocat la seva pròpia investigació en la mort de l'italià. «4.400 reproduccions en menys de dos dies. Agraït per l'interès que ha despertat la meva investigació sobre el cas. Gràcies», deia el criminòleg.

Setè aniversari de la mort de Mario Biondo

Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo ha compartit tots els vídeos de l'exmarit de Mónica Naranjo a les seves xarxes socials. La italiana segueix convençuda que  el seu fill no es va suïcidar, sinó que va ser assassinat.

Aquest dissabte, 30 de maig, es compleixen set anys de la mort del càmera de Masterchef i Supervivientes. La seva mare ha volgut enviar-li un afectuós missatge al seu fill Mario. «Si que et trobo a faltar, el meu amor! Estic devastada per un sord dolor que dia rere dia esquinça la meva ànima... Aguantant i sobrevivint amb l'únic propòsit de donar-te justícia».