José Ortega Cano y Ana María Aldón

Ortega Cano, nou col·laborador de Telecinco? La proposta que ha impactat a tothom

El torero ja sap com invertir si Ana María Aldón s'emporta el maletí de 200.000 euros de 'Supervivientes'

A escassos dies de la final de 'Supervivientes', Ortega Cano no deixa de pensar que el premi l'ha de guanyar la seva dona Ana María Aldon, o la seva neta, Rocío Flores. El torero té tan clar que la seva parella guanyarà el concurs que ja té pensat com invertiria el premi si la seva dona guanya aquesta edició de 'Supervivientes'.

«Rocío Flores es mereix guanyar-lo. Les dones són les que han de guanyar-lo. Hi ha dues dones i entre elles dos es debat el gran premi», ha apuntat el torero en una videotrucada amb 'Sálvame' aquest dijous, 27 de maig. El marit d'Ana María Aldón ha confessat que veu a la seva dona amb moltes opcions d'aconseguir la victòria, però que si guanyés la seva neta Rocío també s'alegraria.

«Tota la seva vida el que ha fet és treballar»

«Ana María ha demostrat la seva vàlua. Per a mi és la supervivent número 1 d'aquest any. Ha pescat sense saber nedar, ha pescat com qualsevol home del 'reality'. És una dona molt treballadora. Des de jove va treballar en el camp fent tasques d'home. Va obrir una fruiteria. Tota la seva vida el que ha fet és treballar», ha assegurat Ortega Cano.

Ana María Aldon, concursant de 'Supervivientes', amb els cabells rapats
Ana María Aldón està molt a prop d'aconseguir el premi final de 200.000 euros | Telecinco

Tan convençut està José Ortega Cano que la seva dona pot aconseguir el maletí, que fins i tot ha parlat de què fer amb ell: «Els diners són d'ella. Quelcom que caldria fer és donar part a una entitat necessitada», ha afirmat sobre el premi que ascendeix als 200.000 euros.

D'altra banda, el torero ha comentat els projectes laborals que afronta la seva dona: «El que més li agrada ara mateix és el disseny de moda i té diverses ofertes per treballar». A més, el torero ha confirmat que no tindria cap problema si Ana María comencés a treballar a la televisió.

«No sóc absorbent per res», assegura Ortega

Sobre la seva relació amb la seva dona, Ortega té clar el respecte que li té: «No sóc absorbent per a res. Sóc una persona que viu la vida molt actual. El mateix que jo tindré compromisos, els tindrà ella. Si estem d'acord, ens acompanyarem», prosseguia la parella d'Ana María.

Finalment, Ortega Cano ha fet broma sobre una possible incorporació a 'Mediaset': «A veure si teniu un lloc per a mi! Tot és qüestió de veure la part econòmica», ha dit el torero a tots els col·laboradors de 'Sálvame'. El torero ha tirat d'humilitat per guanyar-se un lloc: «Soc incapaç de treure una cadira a ningú per posar-m'hi jo. Jo ho faria com es comença a les professions: escombrant la sala del plató», ha finalitzat.