Fani, exconcursant de La isla de las tentaciones

Dràstica decisió de Fani de 'Supervivientes' per saber qui és el seu pare

La concursant vol saber la veritat d’una vegada per totes

«A mi em diuen que el meu pare podria ser, o José, de Los Chunguitos, o Emilio, el de Los Chichos». Amb aquesta frase Fani destapava la caixa dels trons en el seu pas per 'La isla de las tentaciones', provocant una allau de reaccions que no van trigar a sortir a la llum.

Ara el tema de la identitat del seu pare ha tornat a sortir a 'Supervivientes', on ha explicat que als seus companys de concurs les seves sospites. Va ser la tieta de Fani qui va descartar a José de Los Chunguitos i va confessar que la mare d'Estefania havia mantingut una relació amb Emilio de Los Chichos i, per tant, aquest tenia més possibilitats de ser el seu pare.

La versió de Fani

A les imatges, emeses a 'Sábado Deluxe', es pot escoltar a la madrilenya cantar 'Mujer cruel', cançó que suposadament hauria fet Emilio i que estaria dedicada a la seva mare. «A mi em van dir que podria ser ell, però la que no ho sap soc jo», deia Fani als seus companys just abans de deixar anar la bomba: «Quan surti d'aquí em faré les proves de paternitat perquè m'encantaria que el meu pare fos qui m'ha donat el cognom».

Finalment, la concursant confessava la versió que tenia al cap: «Ma mare va arribar de fira embarassada i el meu pare li va dir que es casaven. Van contraure matrimoni a l'abril i jo vaig néixer al juliol». D'altra banda, Fani declarava que li agradaria conèixer a Emilio perquè li expliqués com va ser la relació amb la seva mare i perquè li va dedicar aquesta cançó.

També et pot interessar...