URGENT

❗️ Itàlia registra el menor nombre de contagis nous en 24 hores des de l'inici de la crisi

L'emotiva carta de la dona d'una llegenda del Barça parlant del seu moment més dur

Anna Ortiz explica com va ser aquesta dura experiència i com la va superar
Andrés Iniesta i Anna Ortiz van perdre el seu segon fill | Cedida

 

És sens dubte el cop més dur que pot rebre una mare. La pèrdua d'un fill en ple embaràs és una notícia que li canvia la vida i que realment necessitat molt temps per superar-la, si realment això és possible. Per això, possiblement Anna Ortiz, la dona d'Andrés Iniesta, ha necessitat anys per sentir-se «forta» per parlar del seu segon fill, que va morir al vuitè mes d'embaràs. 

 

Va ser el 7 de març de 2014 quan, com ha explicat al seu explicat al seu Instagram, «va caure la tempesta». Abans havien estat «8 mesos d'amor incondicional, d'esperança i il·lusió» per ella i pel futbolista on van aprendre que «el camí mai és fàcil» i que així «a papa i mama ens vas fer indestructibles i ens vas unir més, gràcies a l'immens amor que desprens». 

 

 

Aprendre que significa la vida

Anna Ortiz confessa que la mort del seu fill només va servir per aprendre «el que significa vida, a valorar-la i gaudir d'ella». La parella es va recuperar amb el suport de la seva filla gran, Valeria, i el naixement dels seus tres germans; Paolo Andrea, Siena i Romeo. Agraeix que els cuidi, «perquè així ho sent», i li dedica un emotiu comiat a qui és la «nostra estrella». 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor