L'emotiva carta de la dona d'una llegenda del Barça parlant del seu moment més dur

Anna Ortiz explica com va ser aquesta dura experiència i com la va superar

Andrés Iniesta i Anna Ortiz a 'Planeta Calleja'
Andrés Iniesta i Anna Ortiz van perdre el seu segon fill | Cedida

És sens dubte el cop més dur que pot rebre una mare. La pèrdua d'un fill en ple embaràs és una notícia que li canvia la vida i que realment necessitat molt temps per superar-la, si realment això és possible. Per això, possiblement Anna Ortiz, la dona d'Andrés Iniesta, ha necessitat anys per sentir-se «forta» per parlar del seu segon fill, que va morir al vuitè mes d'embaràs. 

Va ser el 7 de març de 2014 quan, com ha explicat al seu explicat al seu Instagram, «va caure la tempesta». Abans havien estat «8 mesos d'amor incondicional, d'esperança i il·lusió» per ella i pel futbolista on van aprendre que «el camí mai és fàcil» i que així «a papa i mama ens vas fer indestructibles i ens vas unir més, gràcies a l'immens amor que desprens». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy me siento fuerte para hablar de ti y para ti. De cuánto nos enseñaste durante esos 8 meses. 8 meses de amor incondicional, de esperanza e ilusión.. pero también de miedos e incertidumbre. Junto a ti aprendimos que el camino nunca es fácil.. y que merece la pena todo el esfuerzo; aunque la tormenta cayera aquel 7 de marzo de 2014. Hoy sé que tu camino aquí; con nosotros; debía ser ese. Y me siento aliviada y feliz por ello. A papá y mamá nos hiciste indestructibles y nos uniste más, gracias al inmenso amor que desprendes. Nos enseñaste lo q significa VIDA; a valorarla y disfrutar de ella. Descubrimos que el sol vuelve a brillar con la llegada de Paolo Andrea, Siena y Romeo. Hoy y cada día te doy las gracias por cuidarnos, porque así lo siento. Papá, mamá, Valeria, Paolo Andrea, Siena y Romeo Para ti.. nuestra estrella Te queremos #ravapas

A post shared by Anna (@annaortiz34) on

 

Aprendre que significa la vida

Anna Ortiz confessa que la mort del seu fill només va servir per aprendre «el que significa vida, a valorar-la i gaudir d'ella». La parella es va recuperar amb el suport de la seva filla gran, Valeria, i el naixement dels seus tres germans; Paolo Andrea, Siena i Romeo. Agraeix que els cuidi, «perquè així ho sent», i li dedica un emotiu comiat a qui és la «nostra estrella». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari