El darrer fracàs de Tana que deixa trencat el seu pare, Fran Rivera

La jove va passar un mal tràngol en tallar amb el seu darrer xicot

A diferència del seu germà CayetanoFran Rivera s'ha intentat allunyar del focus mediàtic en els temes que toquen de prop la seva família, especialment de la seva exdona  Eugenia Martínez d'Irujo i de la seva filla Cayetana 'Tana' Rivera. El passat dimecres, 4 de març, la jove va assistir sola a la presentació dels concerts musicals que María Jiménez ha decidit dedicar-li al marit de la seva mare i que durà a terme en el Teatre Real gràcies al fitxatge de Narcís Rebollo.

L'aparició pública de Cayetana Rivera

Cayetana Rivera va explicar als mitjans el motiu d'haver-hi anat: «Estic aquí fent pràctiques, tot i que segueixo els meus estudis d'empresarials. Estic molt contenta, m'ocupo sobretot del Festival», va comentar a 'Informalia'. La filla del torero  va contestar també a una pregunta sobre la seva vida sentimental: «Ja no estic amb ell, ni amb ningú. Ara no tinc ni ganes», va aclarir aparentment trencada.

La neta de  Carmina Ordóñez passa pel difícil moment després d'una ruptura el passat hivern amb Curro Soriana, i el seu pare no ha pogut evitar sentir-se devastat en veure la seva filla en aquest estat, tan adolorida.

Fran Rivera, devastat per la seva filla

Fran Rivera sempre ha mantingut una bona relació amb la seva filla. Quan Cayetana no aconseguia treure's la Selectivitat, ell i la seva exdona la van animar perquè es busqués un treball i Tana va trobar el seu lloc a 'Pep’s Music Group', la discogràfica de  Pepe Barroso. D'aquesta manera el torero hauria quedat devastat en saber aquesta última notícia de la seva filla.

Els seus pares sempre han estat en els moments en què la jove més els ha necessitat. Quan Cayetana va patir marejos que li van impedir seguir una vida normal i tranquil·la van estar-hi i es van preocupar per la seva salut.

En l'àmbit amorós ha estat igual. Els seus pares també han fet costat a Tana. Quan va trencar amb Quique González, Fran Rivera va intentar animar la seva filla de la mateixa manera que en la seva segona ruptura el passat hivern amb Curro Soriana, campió de pàdel  d'Espanya, que li va causar un gran dolor a la jove i va deixar trencat el seu pare.

També et pot interessar...