Pepe Navarro a Madrid el 4 de març de 2020

«Ni pel cas Alcàsser»: la demanda que pot acabar amb Pepe Navarro

Navarro té només set dies per fer-hi front a partir de la conciliació

El nom de Pepe Navarro  ha estat a la cresta de l'onada del món del cor durant molts anys. Fa 26 anys es van descobrir els cossos de tres adolescents en un paratge inhòspit al País Valencià i la premsa va titular aquests macabres assassinats amb el nom de 'Cas Alcàsser'.

All principi, molts mitjans  van intentar tractar el tema amb el respecte i la decència que es mereixien, per una banda, els familiars de les víctimes i, de l'altra, les víctimes en si, però aviat, es van oblidar del dret a la intimitat de les famílies, de les pròpies mortes i del procés de dol i van començar a espectacularitzar el macabre cas.

'Esta noche cruzamos el Mississippi'

Un dels mitjans que es va fer d'or tractant aquestes desafortunades morts va ser el programa 'Esta noche cruzamos el Mississippi', dirigit per Pepe Navarro  que, durant la celebració del judici de el cas, va emetre un programa diari de dues hores amb gairebé un tribunal paral·lel. El presentador televisiu va convidar els pares de les víctimes, com per exemple Ignacio Blanco o Fernando García, i van crear una conspiració.

A Pepe Navarro no li va caure cap demanda ni per espectacularitzar el tema i convertir aquest macabre cas en una atracció de fira, ni tampoc per iniciar conspiracions i acusar sense proves a alts càrrecs de la  política o la Guàrdia Civil. Ara bé, aquest 2020, a Pepe Navarro, a part de l'enfrontament judicial entre el presentador i la seva ex dona Ivonne Reyes, se li ha obert un altre front més: el d'Alejandro, el fill que no reconeix. El jove, que ara està concursant a 'Supervivientes', ha demandat al seu pare per 'danys morals' i ha sol·licitat una indemnització de 50.000 euros.

La demanda contra Pepe Navarro

La petició duta a terme per l'advocada d'Alejandro, Mireya Pino de Sola, a la qual el noi li va brindar poders abans d'iniciar la seva marxa a Hondures, ha acusat Navarro d'injúries i calúmnies per la campanya que ha portat blasfemant la imatge del seu fill. «Ha dut a terme una campanya de descrèdit amb què carrega contra el seu fill i la mare d'aquest, que s'incrementa dia a dia, declarant davant els mitjans de comunicació cada vegada que té ocasió que no és el seu pare, contravenint el que diu una sentència ferma de l'Audiència Provincial, datada el 2012, que el declara pare biològic d'Alejandro, lesionant així la seva dignitat i atemptant contra la seva pròpia estimació», ha aclarit la lletrada.

Pino de Sola també ha declarat a 'Hoy Corazón' que l'actitud de Pepe Navarro cap al seu fill li ha causat al jove danys psicològics generant-li vergonya, decepció i depressió, que han requerit atenció psicològica per fer front a les dures crítiques i acusacions dels mitjans i del seu entorn més proper.

Per aquest motiu,  Alejandro ha decidit sol·licitar una indemnització de 50.000 euros per danys morals i la seva advocada ha reclamat la fi de la campanya de descrèdit que ha iniciat Pepe Navarro contra el seu fill. Segons Mireya Pino de Sola, els 50.000 euros haurien de ser ingressats en set dies a partir de la conciliació, en cas contrari, es reservaran el dret d'interposar una querella per debatre el cas per injúries greus.