Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sálvame

Dur cop a ‘Sálvame’: un dels seus pilars més importants, a l’atur

Aquesta feina era una nova il·lusió que ha durat gairebé dos anys
Sálvame
El director de 'Sálvame' ha estat acomiadat de la seva feina | Sálvame

El director de ‘Sálvame’, David Valldeperas, ha rebut un  cop dur televisiu que canviarà la trajectòria completament la seva trajectòria professional. A més de ser un dels directors del programa referència a Telecinco, s’havia aventurat com a presentador a ‘El Madroño’, un programa d’entreteniment de Telemadrid.

‘El Madroño’ té un estil similar a ‘Sálvame’ o ‘Aquí hay tomate’ i comentava les últimes anècdotes i notícies  sobre els personatges més sonats del cor  al país. Però ara, després de gairebé dos anys en emissió, Valldeperas  ha quedat apartat del programa de Telemadrid.

Fracàs en la seva nova etapa com a presentador 

Però el director  no només ha vist com el programa fracassava, sinó que ‘El Madroño’ continuarà després de Setmana Santa amb una cara renovada i amb Carmen Alcayde com a presentadora. És per això que Valldeperas  es troba preocupat pel seu futur davant les càmeres, ja que com a director  no queda dubte que sap mantenir les audiències dels seus programes.

El català  ja ha aparegut en més d’una ocasió a ‘Sálvame’ com a col·laborador, on ha mostrat el seu costat més divertit  i desenfrenat. Però sembla que aquesta actitud no ha calat tant a la cadena madrilenya i Valldeperas  finalitza així, almenys per ara, la seva etapa com a presentador.

També et pot interessar...