YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dur cop a ‘Sálvame’: un dels seus pilars més importants, a l’atur

Aquesta feina era una nova il·lusió que ha durat gairebé dos anys

Sálvame
El director de 'Sálvame' ha estat acomiadat de la seva feina | Sálvame

El director de ‘Sálvame’, David Valldeperas, ha rebut un cop dur televisiu que canviarà la trajectòria completament la seva trajectòria professional. A més de ser un dels directors del programa referència a Telecinco, s’havia aventurat com a presentador a ‘El Madroño’, un programa d’entreteniment de Telemadrid.

‘El Madroño’ té un estil similar a ‘Sálvame’ o ‘Aquí hay tomate’ i comentava les últimes anècdotes i notícies sobre els personatges més sonats del cor al país. Però ara, després de gairebé dos anys en emissió, Valldeperas ha quedat apartat del programa de Telemadrid.

Fracàs en la seva nova etapa com a presentador 

Però el director no només ha vist com el programa fracassava, sinó que ‘El Madroño’ continuarà després de Setmana Santa amb una cara renovada i amb Carmen Alcayde com a presentadora. És per això que Valldeperas es troba preocupat pel seu futur davant les càmeres, ja que com a director no queda dubte que sap mantenir les audiències dels seus programes.

El català ja ha aparegut en més d’una ocasió a ‘Sálvame’ com a col·laborador, on ha mostrat el seu costat més divertit i desenfrenat. Però sembla que aquesta actitud no ha calat tant a la cadena madrilenya i Valldeperas finalitza així, almenys per ara, la seva etapa com a presentador.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari