Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
'El tirón' és el nou programa que presenta Christian Gálvez

Christian Gálvez sorprèn amb el seu nou projecte televisiu

El presentador seguirà treballant durant un temps al costat de Mediaset

'El tirón' és el nou programa que presenta Christian Gálvez
El presentador té un nou projecte relacionat amb Mediaset | Telecinco

La cancel·lació de ‘Pasapalabra’ va fer que els seguidors del programa es preocupessin pel futur seu mític presentador, Christian Gálvez. Però aquestes preocupacions van ser en va: el presentador  està provant sort com a escriptor  amb el seu últim llibre ‘Hannah’, basat en fets reals.

També està al capdavant de ‘El Tirón’, un concurs amb normes similars a ‘Pasapalabra’ que recorda a l’última feina de Gálvez  com a presentador. Però ara sembla que això se li ha quedat petit i vol tornar a televisió per la porta gran: formant la seva pròpia productora.

Gálvez muntarà la seva pròpia productora 

Segons ha informat Mediaset, Gálvez és un dels creadors de la societat ‘Fénix Media Audiovisual’, on s’emetran programes d’entreteniment.  Ha estat Mediaset l’encarregada d’anunciar-ho perquè el 40% d’aquesta societat pertany al grup de comunicació de Silvio Berlusconi, pel qual Gálvez ha apostat per quedar-se a prop de casa.

Però Christian Gálvez no només repetirà amb Mediaset, sinó amb uns vells coneguts  que li facilitaran aquesta nova etapa de la seva vida. Es tracta de Rafa Guardiola i Olga Flórez i, tot i que els seus noms no són reconeguts públicament, han estat molt relacionats amb Gálvez i ‘Pasapalabra’.

Rafa Guardiola va ser director de ‘Pasapalabra’ des de l’any 2009 fins el final de la seva emissió aquest 2019. Per altra banda, Olga Flórez està vinculada a Telecinco  des de fa més de dues dècades. Va començar l’any 1990 i va ser directora  d’alguns dels programes més mítics de la cadena: ‘La ruleta de la fortuna’, ‘Quién quiere ser millonario’ o ‘La quinta esfera’. També va ser la productora executiva de ‘Allá tú’ i ‘Pasapalabra’.

Així, sembla que Gálvez  compaginarà la seva faceta d’escriptor  i investigador  amb la seva vertadera passió: presentar i entretenir l’audiència de Mediaset. Ara per ara, però, se centrarà en la presentació de la seva nova novel·la  ‘Hannah’, basada en fets reals que transcorren a Florència l’any 1944.

També et pot interessar...