La reina Letícia, eclipsada per Irene Montero en el seu últim acte públic

Tot i que tenen idees molt diferents, sembla que la reina i la ministra coincideixen en el seu estilisme

La reina Letícia i Irene Montero a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La reina i la ministra d'Igualtat han coincidit a l'esdeveniment celebrat a Madrid | GTRES

La reina Letícia ha complert aquest divendres amb la seva agenda oficial i ha acudit a la taula de treball de l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituïda a Madrid. L’organització lluita contra la tracta de persones i l’augment de l’explotació sexual al país.

En aquesta ocasió, però, ha estat acompanyada per primera vegada per la ministra d’Igualtat, Irene Montero. Allà se les ha pogut veure conversant i passant una agradable estona, però moltes persones s’han fixat en els seus conjunts. I és que tant la reina com la ministra han escollit estils molt similars per aquest esdeveniment.

La reina i la ministra, amb estils molt similars

Letícia ha lluït un conjunt de color rosa dissenyat per Hugo Boss, combinat amb unes sabates del mateix color. El seu estil és elegant a la vegada que empoderant, pel qual el ‘look’ escollit sobrepassa les crítiques i se situa com un dels millors de la reina en aquest any 2020.

Però la monarca s’ha vist eclipsada per Irene Montero i el seu conjunt escollit. I és que estem acostumats a veure a la ministra amb un estil més informal, similar al de la seva parella Pablo Iglesias. Però en aquesta ocasió ha decidit optar per un conjunt similar a la reina, tot i que de color negre.

La reina Letícia i Irene Montero a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La reina i la ministra van lluir estils molt similars, tot i que el de Montero era més informal | GTRES

Amb una brusa blanca i una americana ampla, Montero ha sabut barrejar la seriositat de l’acte amb la reivindicació femenina. Tant la reina com ella han apostat per un conjunt simbòlic i han deixat de banda els vestits espectaculars, aconseguint un estil de dona empresària que donarà molt a parlar amb l’arribada del 8-M.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari