La decisió de Letícia que ningú entén i ha rebut crítiques de tota mena

La monarca està acostumada a destacar per la seva elegància

La reina Letícia durant una recepció el dia 5 de febrer de 2020
Letícia acostuma a destacar per la seva elegància | G3

La reina Letícia sempre és notícia, sigui quin sigui el motiu. Ara bé, està clar que els seus estilismes són tema de debat.

En aquest sentit, aquesta setmana la reina va estar present en un acte sobre malalties rares i, per sorpresa de tots, va aparèixer amb un 'look' que no va acabar d'agradar als presents. El punt de la discòrdia de la seva elecció va ser el recarregament de textures, formes i colors que va protagonitzar Letícia.

Una faldilla que sobrecarregava el 'look'

En la part superior, va optar per una camisa llisa de color rosa, fins aquí tot bé, el problema és quan es va veure la seva faldilla amb dues tonalitats, molt llarga i amb mil i un plecs que fugien de la discreció que sempre caracteritza a la monarca.

A més a més, també va lluir unes sabates de dos colors, es va deixar el cabell sense lligar i va escollir unes grans arracades que sobrecarregaven encara més la seva cara. Finalment, el maquillatge també ser molt marcat i va quedar molt lluny de les tonalitats més suaus i naturals per les quals acostuma a destacar. Malgrat aquests punts que van fer que el de Letícia, en aquesta ocasió, no fos el 'look' més adient, està clar que ella sempre llueix amb elegància i marca tendència allà on va.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reina Letizia, en el acto oficial del Día Mundial de las Enfermedades Raras. @revistalecturas

Una publicación compartida por Reina Letizia (@soy_letizia) el

El vestit que enamorarà a Letícia

Paral·lelament, aquesta setmana va saltar la notícia del llançament d'un nou vestit d'H&M, el qual, té molts punts a ser comprat per la reina.

I és que l'estampat animal és un dels preferits de Letícia i la nova peça d'aquesta coneguda marca de roba està confeccionada a partir de polièster reciclat, composta de coll rodó i màniga llarga amb volants als punys, i amb un estampat de pell de serp. De ben segur que es quedarà encantada amb aquest vestit que té tots els números perquè sigui un dels escollits per omplir l'armari de la reina.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari