El dineral que haurà de pagar Bartomeu a la seva exdona

El president del FC Barcelona no guanya per a disgustos

Josep Maria Bartomeu no està passant per un bon moment | CatalunyaDiari.cat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no guanya per a disgustos. Més enllà de la seva vida professional en el món de l'esport, l'empresari ha de fer front a la dura batalla judicial per la qual li està fent passar la seva exdona Marta Frías.

Ja fa dos anys que estan separats, però encara estan de judicis, ja que la mare dels seus dos fills li reclama un total de 4 milions d'euros. Està clar que és una xifra prou elevada per a desestabilitzar l'economia de Bartomeu i, per aquest motiu i altres desavinences, l'exmatrimoni s'ha vist les cares fa pocs dies davant d'un jutge.

Una empresa que factura 20 milions d'euros

Serà doncs la decisió de la justícia la qual pugui fer canviar la vida d'algun dels dos i, està clar, que un d'ells sortirà més beneficiat que l'altre. Mentrestant, Bartomeu segueix al capdavant d'una empresa que fabrica plataformes d'accés a avions i trens, la qual, ha arribat a facturar fins a 20 milions d'euros.

Tot i aquesta solvència empresarial, sembla que el directiu del Barça no està d'acord amb la seva exdona i arribarà fins al final per tal de no pagar-li la quantitat que li demana. Més enllà dels seus maldecaps familiars, que se sumen a la mala ratxa blaugrana, Bartomeu encara té motius per a somriure a la vida.

Bartomeu encara té motius per a somriure a la vida

Aquest motiu és una dona discreta, religiosa, de perfil baix i, en definitiva, molt semblant en caràcter. La discreció està sent, de moment, el pal de paller de la seva relació i malgrat els rumors, encara es desconeix qui és la dona que hauria reconquistat el cor de Bartomeu i que, si més no, l'estaria ajudant a superar tots els tràngols presents en la seva vida.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari