YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El secret d'Elionor que Zarzuela ha volgut amagar: això és el que cobra cada setmana

Amb només 14 anys

La princesa Elionor al Congrés dels Diputats
Surt a la llum la paga setmanal d'Elionor | Cedida

Amb només 14 anys, la princesa Elionor ja té una agenda institucional carregada d'actes en els quals la seva presència és de vital importància, i és que ella és la futura reina d'Espanya. Això sense oblidar que Elionor està en plena preadolescència i que, com a tal, ha de complir amb les seves obligacions escolars per obtenir alguna recompensa.

Els reis Felip VI i Letícia son conscients d'això i han decidit que Elionor tingui una paga setmanal com qualsevol altre jove de la seva edat. Al marge del que molts puguin pensar sobre la quantitat que percep Elionor com a princesa, la quantitat de diners que rep no és exagerada.

Pilar Eyre, escriptora i periodista especialitzada en la Casa Reial, ha estat l'encarregada de treure a la llum la paga que rep Elionor per part dels seus pares, tot i que aquest han procurat que aquesta informació es mantingui oculta. D'aquesta manera, i segons Eyre, la jove té una paga de 30 euros setmanals.

«Letícia i Felip han decidit que la princesa Elionor tingui uns 30 euros a la setmana perque pugui gastar-s'ho en el que ella vulgui», assegura la periodista. Un total de 120 euros al mes amb els que pot fer el que vol.

En què gasta Elionor la seva paga?

Malgrat tot, i tenint en compte que té 14 anys, la vida d'Elionor no és com la de qualsevol nena de la seva edat, i la seva vida social no consisteix a sortir de festa amb les amigues. «No han trepitjat mai uns grans magatzems, ni una botiga de roba, ni agafat el metro, ni freqüentat un bar, ni una llibreria», afirma Pilar.

D'aquesta manera, Elionor només pot invertir aquests diners a fer compres per Internet, i part dels diners els gasta en fer regals: «Escull per Internet i compra mitjançant un intermediari. Compra regals per la seva família i per les festes d'aniversari a les que va».

Tenint en compte la generositat de la futura reina, no seria estrany que sigui la convidada d'honor a les festes d'aniversari dels seus amics, ara que pot gaudir -ni que sigui una mica- de la seva etapa preadolescent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari