El malèvol pla de Toño Sanchís per recuperar casa seva que pot fer caure 'Sálvame'

El representant ha interposat diverses demandes a col·laboradors molt coneguts

Toño Sanchís ha hagut de lliurar avui per fi les claus de casa seva a Belén Esteban. Haver perdut la raó contra ella i no tenir ingressos al seu compte han obligat el mànager lliurar el seu immoble com a moneda de canvi pels diners que devia a la seva exrepresentada, la col·laboradora de 'Sálvame'.

Sanchís ha intentat evitar aquesta situació de totes les maneres possibles fins que no ha pogut més. Ara, Toño vol recuperar el seu poder adquisitiu per a poder ser solvent  i poder recuperar la seva casa. Així mateix, ha decidit emprendre accions legals contra diferents mitjans i col·laboradors  de televisió  per haver danyat la seva imatge i donar informacions que, segons veu, no són del tot certes.

Segons es va explicar ahir a 'Sálvame', Toño ha interposat, per al moment, un total de 37 demandes amb la intenció de guanyar-les i percebre importants compensacions. Entre els afectats es troba Kiko Hernández, que ha explicat que l'exrepresentant de Belén Esteban li sol·licita una compensació de 500.000 euros i que estaria disposat a rebaixar-li 400.000 euros si ho paga abans d'un termini establert.

La resposta de Kiko Hernández

Per la seva banda, Kiko ha avançat que no pagarà aquesta indemnització tret que li ho demani un jutge, ja que, segons ell, s'ha ratificat en les seves opinions i en les informacions que ha donat el programa.

També et pot interessar...