Dijous dur per la infanta Cristina: les dues notícies que l’enfonsen

La filla petita del rei emèrit no es troba en el seu millor moment personal

La infanta Cristina de Borbó pels carrers de Ginebra (20-06-18)
Cristina de Borbó s’ha vist afectada pels escàndols del seu pare i el seu marit | GTRES

La infanta Cristina no passa pel seu millor moment. Les últimes comparacions de Jaime Peñafiel entre els seus fills i els de la seva germana, la infanta Helena, ha creat moments de tensió a la família monàrquica. Cristina i els seus fills viuen allunyats de la Casa Reial, gairebé obligats després de l’empresonament d’Iñaki Urgandarin pel cas Nóos.

La infanta i els seus fills es troben a Ginebra, Suïssa. Aquest país ha guanyat molta repercussió durant les últimes hores a causa del rei emèrit Joan Carles Ii els seus diners ocults en el paradís fiscal. La notícia no només ha estat sonada a Espanya, sinó que ha inundat els titulars de la premsa suïssa.

Cristina, molt buscada a Suïssa

Aquesta última notícia ha afectat directament Cristina de Borbó. La infanta, disposada a allunyar-se de les mirades i les crítiques arran l’empresonament del seu marit, va escapar-se a Ginebra per començar una nova i tranquil·la vida. Però aquesta tranquil·litat s’ha vist truncada pels escàndols econòmics del seu pare.

Aquesta nova història del rei ha acaparat les portades dels mitjans suïssos: «Joan Carles va amagar 100 milions a Suïssa: l’ancià rei va col·locar els diners en un banc privat. La justícia l’investiga». Aquesta exclusiva ha estat més que suficient perquè la infanta sigui perseguida per Ginebra i qüestionada per la seva relació amb la Casa Reial.

Urdangarin no podrà viatjar amb la seva família

Però no acaben aquí les males notícies per la infanta. El seu marit, Iñaki Urdangarin, podrà sortir de presó durant uns dies en un nou permís. El jutge de Vigilància Penitenciària de Valladolid l’ha donat permís per sortir dos caps de setmana al mes, però amb una condició: no podrà viatjar a Ginebra amb la resta de la família.

D’aquesta manera, és molt probable que la infanta Cristina decideixi tornar a Espanya i començar –novament- una vida allunyada de l’escàndol. Però sembla que haurà d’escollir entre ser assenyalada i qüestionada  als carrers de Ginebra o tornar amb el seu marit i tensar encara més la seva relació amb Felip, Letícia i la resta de la família Reial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari