Kiko Rivera recorda un dels pitjors dies per Isabel Pantoja

El pare del Dj hauria fet 72 anys aquest dijous

Isabel Pantoja i Kiko Rivera al funeral de Mayte, la mare d’Irene Rosales (06-02-2020)
Kiko Rivera va conèixer poc el seu pare, però li té molta admiració | GTRES

Són unes setmanes complicades per Isabel Pantoja. La delicada salut de la seva mare després de sofrir un ictus fa que l’artista no estigui al cent per cent d’energia durant aquests dies. I avui, 5 de març, és un dels dies més difícils per la família Rivera-Pantoja.

Així ho ha volgut recordarKiko Rivera a través del seu compte d’Instagram. Compartint una tendra fotografia, el fill dIsabel Pantoja i Francisco Rivera ha volgut felicitar al seu pare en el dia que hagués fet 72 anys. «Pare, avui com cada any et trobo una mica més a faltar».

Només set mesos com a pare i fill 

La imatge mostra un petit Kiko Rivera als braços del seu pare, que somriu en veure els primers moments del seu nadó. La tragèdia va fer que pare i fill no van poder compartir molt de temps. Isabel Pantoja i Francisco Rivera, més conegut com a Paquirri, es van casar l’any 1983. Kiko va néixer mesos després, l’any 1984. Mig any després, Paquirri va sofrir la terrible banyada de toro que va posar fi a la seva vida. «No teníem moltes fotos junts... van ser set mesos junts però segur que van ser meravellosos», explicava l’únic fill de la parella a les xarxes socials.

Tot i no conèixer el seu pare el temps suficient per obtenir records, les anècdotes i històries sobre Paquirri mai han faltat per a la família Pantoja. El mateix Kiko ha assegurat en més d’una ocasió que té una gran estima cap a ell per tot allò que l’han explicat sobre la seva vida.

Però entre tots aquests records, el dj ha escollit un dels més importants a la vida de tota persona: «Em quedo amb aquest moment... El moment d’un pare feliç per veure el seu fill», ressaltava emocionat. «Et trobo a faltar pare, i allà on estiguis guia’m pel bon camí. T’estimo», escrivia l’única descendència del torer.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari