Lolita Flores al 'Sábado Deluxe'

Lolita reapareix després de la seva absència a ‘Tu cara me suena’

Des del programa van afirmar que l’artista havia patit una indisposició

Lolita Flores  és una de les grans artistes d’aquest país que ha captivat l’estima de diverses generacions. Actualment s’ha allunyat de la música  i està centrada en altres projectes, com ser membre del jurat  de Tu cara me suena juntament amb  Àngel Llàcer, Chenoa  i Carlos Latre.

Però els seguidors del programa  van notar durant l’última emissió  de divendres l’absència de Lolita  comentant les actuacions els participants. Des del programa van assegurar que la cantant  havia sofert una indisposició que li havia impedit acudir a la gravació.

«És tard però ha valgut la pena»

Però, tot i aquestes explicacions, no s’ha sabut res de l’artista  ni on havia estat refugiada durant aquests dies. Ara, i a través del seu compte d’Instagram, Lolita ha resolt els dubtes. Amb una fotografia en un llit d’un hotel  de Barcelona, l’artista  no ha donat més explicacions sobre la seva absència però ha afirmat que havia acabat de gravar un nou programa de ‘Tu cara me suena’.

«És tard però ha valgut la pena. No us perdeu aquest divendres ‘Tu cara me suena’ , ara acabo d’arribar de gravar. Gràcies per estar aquí», assegurava sota la imatge. Sembla que la cantant  es troba en plena forma i podrem seguir gaudint del seu sentit de l’humor durant moltes més emissions del concurs d’Antena 3.

També et pot interessar...