Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David plora a 'GH VIP'

Antonio David trenca a plorar en directe a ‘Sálvame’

El concurs de Rocío Flores està donant problemes per la resta de la família
Antonio David plora a 'GH VIP'
Antonio David no ha pogut contenir les llàgrimes quan ha vist la seva filla plorant a 'Supervivientes' | Telecinco

El pas de Rocío Flores per ‘Supervivientes’ està donant molt a parlar. L’última gala de dijous va servir perquè la filla de Rocíito  s’obrís sobre el seu passat familiar i una possible reconciliació amb la seva mare. Tot i que en un principi semblava que la filla d’Antonio David tenia superada la seva poca relació amb Rocío Carrasco, va acabar enfonsant-se quan Jorge Javier volia indagar en el tema.

Antonio David Flores, pare de la concursant, també està sofrint les històries  i anècdotes que s’expliquen sobre la seva família. I és que Rocío  s’ha criat al costat del seu pare i mai l’ha faltat res, però ha notat l’absència d’una figura materna i Antonio David sap que això és insubstituïble.

Antonio David, emocionat per les llàgrimes de Rocío

Aquesta tarda de divendres els col·laboradors de ‘Sálvame’ han comentat les imatges de la petita Flores  plorant per la seva mare. Allà es trobava el mateix Antonio David comentant el moment, però ha hagut de demanar a Carlota Corredera que no li preguntés sobre aquest tema perquè no era el seu millor dia.

El pare de  Rocío Flores va haver de girar-se perquè la càmera  no el captés plorant. Kiko Hernández ha defensat el seu amic argumentant que potser Antonio David pensava que la seva filla havia anat a Hondures  amb més força mental, però s’ha anat amb menys ànims dels que creia.

Antonio David també ha criticat la postura de Cristian Suescun, qui va ser l’encarregat de preguntar-li a Rocío  la temuda qüestió sobre la relació amb la seva família. L'exguàrdia civil opina que la pregunta del germà de Sofia  era un dard enverinat cap a la seva família. Sens dubte, unes setmanes complicades per la família Flores.  

També et pot interessar...

  • Rocío Carrasco es mofa de les ridícules imatges de Rocío Flores a 'Supervivientes'

  • La notícia que enfonsarà del tot Rocío Flores quan torni de 'Supervivientes'

  • Rocío Carrasco llança un dard enverinat a Antonio David Flores

  • La reunió familiar organitzada per Ortega Cano que destapa moltes estratègies a ‘Supervivientes’