La preocupació més gran de Fran Rivera en un moment complicat

La filla del torer no està passant pel seu millor moment i això preocupa el seu pare

Sembla que la filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, Cayetana Rivera, segueix les petjades de discreció dels seus pares.

Malgrat que estan separats des de fa anys, els dos aposten per mantenir en privat els aspectes més íntims de la seva vida i parlar poc davant de les càmeres sobre les seves relacions sentimentals. En aquest sentit, Cayetana sempre s'ha mostrat com una noia molt tímida que, d'igual forma que els seus progenitors, no mostra massa entusiasme a l'hora d'explicar alguna de les seves intimitats.

 

La pressió dels periodistes fa confessar a Cayetana

Per aquest motiu, ha sorprès que Cayetana hagi confessat recentment que, després d'un temps d'amor, en l'actualitat estigui soltera. De fet, la filla del torer es va veure en certa manera obligada a respondre les preguntes dels periodistes que s'aglutinaven a les portes de la presentació dels concerts musicals que María Jiménez ha decidit dedicar-li al marit de la seva mare.

En aquest punt, Cayetana va respondre de forma concisa que: «Ja  no estic  amb ell, ni amb ningú. Ara no tinc ganes, ja n'he tingut dos». Aquestes declaracions segur que han fet molt mal al torer que, sempre, ha estat molt a sobre de la seva filla i lluita perquè tingui una vida sense patiment. Però per molt que ell no vulgui que pateixi, la filla de Fran ha acabat per confirmar que la seva història d'amor amb Curro Soriano ja forma part del passat i que, ara, està completament centrada en la seva faceta més professional.

 

La seva faceta més professional

«Estic aquí fent pràctiques, tot i que segueixo els meus estudis d'empresarials. Estic molt contenta, m'ocupo sobretot del Festival», explicava Cayetana. Per tant, la jove filla d'una de les parelles més famoses del panorama social espanyol, enceta ara una nova etapa on la seva prioritat és acabar-se de formar i aprendre a viure les coses bones de la vida sola. Finalment, cal destacar que els seus pares es van veure les cares aquest passat mes de febrer, també, gràcies a l'aniversari de la cantant María Jiménez.

També et poden interessar...