El detall d'una foto de família de Paz Padilla que ha enamorat els seus seguidors

La presentadora ha passat uns dies a Cadis

No fa encara un mes que Paz Padilla va rebre un cop molt dur amb la mort de la seva mare Dolores als 91 anys. Ha estat una  pèrdua  que ha deixat molt tocada a la presentadora i la seva gran família, especialment als seus altres sis germans

Després de passar uns dies allunyada de la feina, tot just acaba de tornar a la normalitat dels platós de 'Sálvame', encara que això no ha evitat que hagi passat moments molt tristos en directe. Per sort, Paz Padilla ha pogut passar uns dies a Cadis on la seva família, especialment els seus germans han estat un gran suport en aquests moments de tristor. 

Un bon exemple de com estan d'units és la darrera imatge que la humorista ha compartit a les seves xarxes socials. Concretament, al seu perfil d'Instagram ha publicat una  foto de diversos membres de la seva família, estirats a la sorra d'una platja i formant un arbre i deixant clar que: «Entre tots els Padilla ens donem suport». 

La gran semblança entre tots els Padilla

Els seguidors de la presentadora han coincidit en el fet que no només es pot veure que la família Padilla està unida, sinó que tots els seus membres tenen una cosa en comú: el seu sentit de l'humor. I és que estan intentant superar de la millor manera possible la mort de Dolores.

Els comentaris a la instantània no podien ser més dolços: «Quina família més bonica», «les famílies nombroses sou les millors. A les verdes i a les madures. Sempre una pinya» o «sou com els Brady, quina família més bonica i unida!». 

 

També et pot interessar...