Els fans de Manu Carrasco, de pedra: reapareix mesos després (i fa una revelació)

L'artista de Huelva ha estat molts mesos desaparegut de les xarxes socials

Primer pla del cantant Manuel Carrasco
Manuel Carrasco torna a les xarxes socials després d'estar uns mesos absent | GTRES

Manuel Carrasco s'ha pronunciat a les xarxes socials després de molt temps desaparegut. L'última vegada que el vam veure va ser al setembre, durant unes vacances en família a Isla Cristina. Des de llavors que no tenim notícies del cantant andalús. Ara, Carrasco ha explicat el motiu de la seva absència a les xarxes socials i per compensar als seus fans, l'ex concursant d''Operación Triunfo' els hi ha dedicat una de les mítiques cançons del grup 'El último de la fila'. 

La pandèmia de la covid-19 no ens ho està posant fàcil. Havíem de gaudir d'uns mesos plens de concerts, que finalment s'han hagut de posposar a 2021 per les restriccions sanitàries, que tant està patint el sector de la cultura al nostre país. Però, segurament, encara ens queden molts mesos amb restriccions  i, tot i que trobem molt a faltar la música en directe, sabem que és una cosa que no desapareixerà i quan puguem l'agafarem amb més ganes que mai.

«Trobo a faltar tantes coses, a vosaltres sobretot»

Després d'un temps allunyat de les xarxes socials, Manuel Carrasco ha tornat amb força i ens ha regalat un emocionant vídeo en què fa la seva pròpia versió de la cançó 'Lápiz y tinta' del grup 'El último de la fila'. A més, davant la preocupació dels seus 2 milions de seguidors, ha escrit un petit text que ha publicat a Instagram.

«He estat bastant absent aquests últims mesos. Una mica per tot i una mica per res, ja sabeu és tot molt estrany... Trobo a faltar tantes coses, a vosaltres sobretot», ha escrit per a tots els seus fans.

D'altra banda, el cantant de Huelva ha explicat la raó per la qual fa moltes setmanes que no agafava la seva guitarra: «Us canto una mica i també em canto a mi, que fa temps que no ho feia...», ha assegurat en un vídeo en què versiona aquest tema de l'exitós grup de música espanyol encapçalat per Manolo García.

Però no tot és dramàtic! La pandèmia ha provocat l'aturada laboral de molts cantants, i és per això que Manuel Carrasco ho ha aprofitat per estar amb el seu segon fill de vuit mesos, Manuel. A més, ha col·laborat amb Raphael, versionant el tema 'Me olvidé de vivir' de Johnny Hallyday i Julio Iglesias. Així van celebrar els seixanta anys de Rapahael en el món musical, amb l'àlbum de col·laboracions 'Raphael 6.0'.

La seva reivindicació sobre la cultura segura en plena pandèmia

Manuel Carrasco va reivindicar a través d'Instagram que la cultura és segura. Així va quedar reflectit en una publicació a mitjans del mes de setembre, en el marc d'una mobilització del món de la cultura que va ser molt seguida per la majoria dels artistes espanyols.


Comentaris

envia el comentari