Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Els fans de 'Sálvame' es divideixen amb Carlota Corredera: «No em representa»

Carlota Corredera s'ha guanyat suports i detractors després de la seva topada amb Antonio Montero

Carlota Corredera segueix acaparant titulars després de la forta topada amb el seu company de 'Sálvame', el periodista Antonio Montero. La presentadora de Vigo va treure un cop més la cara per Rocío Carrasco, a qui porta defensant a capa i espasa des que comencés la docu-sèrie més mediàtica dels últims anys. El cas és que la periodista no s'ha deixat acovardir davant els que considera negacionistes del dur relat de la filla de 'la més gran'.

A la tarda del dilluns, Corredera va haver de fer front novament a un atac contra la figura de Rocío Carrasco en ple directe, qui s'ha pres aquest assumpte com una cosa molt personal i no deixa en cap moment que ningú critiqui el discurs de l'ex d'Antonio David.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Després de dir Montero «mala mare» a la protagonista del documental, la presentadora ha amenaçat la direcció del programa amb abandonar. La fidel defensora Carrasco ha advertit a 'La Fábrica de la Tele' que ella no seguiria portant les regnes de l'espai de Telecinco si el col·laborador continuava al plató després d'aquestes paraules.

Els suports de Carlota Corredera després de la seva topada amb Antonio Montero

Pocs minuts  després del desagradable episodi entre tots dos periodistes, el nom de la conductora de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' s'ha tornat viral. I és que molts li han donat suport sense fissures, però altres 'tuiters' han carregat contra ella, a qui acusen de ser autoritària i imposar una opinió única al plató de Telecinco. Aquests són alguns dels missatges positius que va rebre al llarg de la tarda d'ahir.

A més, en les últimes hores, la periodista de Vigo ha rebut el suport més gran possible d'una de les col·laboradores més especials per a ella del programa de la docu-sèrie; no és altra que Ana Bernal Triviño, professora universitària i especialista en temes de violència de gènere.

«Jo l'he vist ajudar altres dones sense fer-se fotos ni propaganda. He vist molt abans el seu compromís autèntic i sense beneficis afegits, sinó pèrdues. He vist a Carlota amb una sororitat i paciència que jo ni tan sols desenvolupo», lloa Ana a la presentadora.

«L'he vist barallar-se allà dins i patir (d'impotència moltes vegades) amb les seves mateixes companyes i companys. I ha estat qui ha donat la cara davant superiors que no l'hi hauran posat fàcil. No podeu fer-vos una idea del difícil que és fer arribar la violència de gènere a persones que no volen escoltar i no saben ni de què va això», ha explicat Bernal.

Aquells que consideren una «dictadora» la presentadora

A l'altre costat de la balança, hi ha aquells que critiquen la seva actitud amb la resta de col·laboradors que no opina igual que ella. A més, l'acusen de no tenir la mateixa vara de mesurar, perquè no va treure la cara en altres casos semblants, com el del suposat abús sexual que va patir Carlota Prado a 'GH'.

  • «Ni ella, ni María Patiño ni tot el feminisme de 'Mediaset' ha dit ni una sola paraula sobre la noia violada a GH. Jo sí que et crec? Però no a totes»
  • «Ella a la seva psicòloga: tinc punxades d'aixecar el braç una vegada i una altra... Que cansat és ser dictadora a temps complet i que poc m'ho reconeixen... excepte Jorge Javier»
  • «Soc feminista i no em representa. Com ésser lliure tinc dret a dubtar, i dubtava, però tanta extrema defensa per T5 em confirma que és tot negoci, i que menteix. Vosaltres T5, la vostra dictadora CC, i la vostra manipulació m'ha convençut»
  • «Jo també renego perquè el seu feminisme selectiu i el seu caràcter autoritari, censurant a qui opina diferent, no em representa»