Imatge de Fayna Bethencourt a 'Viajando con Chester'

Fayna Bethencourt dona una notícia que acaba d'enfonsar 'El Yoyas'

Fayna Bethencourt ha aconseguit refer la seva vida

Després del calvari que ha viscut al costat de Carlos Navarro, 'El Yoyas', sembla que Fayna Bethencourt ha aconseguit refer la seva vida. Tot i que encara està preocupada per la fugida del seu exmarit, que encara ha d'ingressar a la presó per haver-la maltractat, l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha fet el pas de presentar la seva nova parella.

Misael Montesdeoca és l'home que l'ha ajudat a recuperar la il·lusió i que ha esdevingut un veritable pare per als seus fills. Tots dos fa cinc anys que estan junts i es mostren molt feliços i enamorats a la portada de la revista Lecturas.

Per part seva, Misael no ha dubtat a pronunciar-se obertament sobre com havia viscut ell la delicada situació que li ha tocat afrontar a Fayna. A més, estima els fills de la seva xicota com si fossin seus.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Quan la vaig conèixer li vaig dir que en volia un de meu, propi, però amb el temps em vaig adonar que ja en tinc dos de propis», ha confessat. Assegura també ser tot el contrari que Carlos Navarro . «Soc un home feminista, crec en la igualtat, però hi ha molts homes dolents».

Tot i això, Fayna ha volgut aclarir que Misael l'ha ajudat a ser «millor i més bonica, però no és que m'hagi salvat la vida, la vida me la vaig salvar jo». D'altra banda, Bethencourt no té problema a assegurar que el seu xicot ha sabut complir amb el paper de pare que tant necessiten els seus fills. «Són conscients que no és el seu pare biològic, però entenen que l'amor és més important que la sang, no m'estranyaria que en el futur es volguessin canviar els cognoms», ha explicat.

Fayna Bethencourt presenta el seu nou xicot

Sens dubte, és un cop dur per a ' el Yoyas',   que segueix en crida i cerca. Això, a més, manté la seva ex en una tensió constant. «Per mi la nostra història va començar de veritat el dia que passava per un moment terrible i dels més durs que recordo», ha explicat Fayna sobre com va conèixer Misael.

«Li vaig dir que entendria que baixés del tren, perquè jo estava en aquesta situació i a més a més ell era qui era», afegia la televisiva, sobretot, «perquè el fet que la teva vida privada salti als mitjans no és fàcil d'assimilar per a tothom».

Imatge de Fayna Bethencourt amb els seus fills
Fayna s'ha bolcat en la cura dels seus fills | Xarxes Socials

«Així, doncs, comprendria que ell volgués seguir el seu camí sense mi», ha assenyalat Bethencourt sobre això. «Estic amb tu, aquí em quedo», em va dir, i així fins avui». Fayna no ha dubtat a presumir d'aquesta exclusiva que protagonitza amb el nou home de la seva vida i amb qui no pot ser més feliç.

«És una persona de gairebé dos metres, tossuda, i amb un gran cor que ens estima molt i nosaltres, bé, nosaltres l'estimem més que a qualsevol altra persona». D'aquesta manera defineix el que s'ha convertit en l'amor de la seva vida.

Carlos 'El Yoyas' i Fayna Bethencourt es van conèixer a 'Gran Hermano'
Carlos 'El Yoyas' té comptes pendents amb la justícia | GTRES

«Som una família. I jo de nou només em puc desfer en agraïments a la vida per tenir la sort d'estar envoltada de persones que m'estimen i això en la meva situació ho significa tot».

Per tant, sens dubte, la presència de Montesdeoca li ha canviat la vida i l'ajuda a afrontar la situació amb la seva ex d'una altra manera. «Es tracta d'un suport fonamental. Els meus fills i jo hem format una gran família al seu costat. Molt unida i estable. Visc una relació sana, com ha de ser la d'una parella normal», ha presumit amb orgull. Tot i això, sembla que la parella encara no es planteja fer l'important pas de casar-se. «Quina mandra, no cal», ha assenyalat sobre això.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!