Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Nou testimoni: «Rocío Carrasco ho fabula tot»

Desmenteixen que Rocío Carrasco volgués posar fi a la seva vida durant l'estiu de 2019

Quan semblava que l'assumpte de l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco l'any 2019 estava aparcat en detriment de la traumàtica separació que va tenir d'Antonio David Flores i la relació amb la seva filla Rocío Flores, aquest dimarts ha tornat a aflorar aquest espinós tema en 'Es la mañana de Federico'.

En un nou debat radiofònic sobre les últimes novetats del cas Rocío Carrasco, que va comptar amb la presència d'Isabel González, Beatriz Cortázar i Alaska, van sortir a la llum una sèrie de documents mèdics oficials que contraposen la versió oferta per la filla de Rocío Jurado. Què ocorre amb aquests documents? Doncs que, segons 'EsRadio', tiren per terra el relat de la docu-sèrie i la seva manera d'explicar per què volia donar la cara en aquest precís moment.

Desmenteixen que hi hagi un informe mèdic que verifiqui l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco

Aquests documents, publicats per la periodista Rebeca Yanke ('El Mundo'), recullen diversos comunicats mèdics de Rocío Carrasco, que la productora de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', hauria «tergiversat i manipulat», va apuntar Federico Jiménez Losantos.

En aquestes noves informacions quedaria clar que Rocío Carrasco a penes va prendre un parell de pastilles i un ansiolític. Per això, segons 'El Mundo' no existeix cap informe mèdic que certifiqui la tesi de l'intent de suïcidi i, a més, la seva frase de «queda el Pont de Segòvia» correspondria a un fet posterior al descrit per Rocío.

«Veient els documents, el documental no respon a la realitat»

«En l'apel·lació en el recurs per a reobrir el cas ho posa, però no en els comunicats mèdics de l'hospital». En paraules de Federico Jiménez Losantos, el que va dir Rocío en la docu-sèrie és «una manera de parlar, no va haver-hi res, cap fet. Els textos legals són inequívocs», va sentenciar a 'EsRadio'.

Rocío patia una «situació greu i sostinguda en el temps» que li va generar una «síndrome ansiosa depressiva». Va ser la mateixa Rocío qui va admetre que no hi havia «desencadenant immediat de la seva acció». Ni des de l'Hospital de San Chinarro ni des del de Puerta del Sur, es va apuntar al fet que la filla de Rocío Jurado tingués pensaments amb la idea de posar fi a la seva vida. «Veient els documents, el documental no respon a la realitat. Això és un guió», considera Jiménez Losantos.

Va voler Antonio David vendre a la premsa els informes mèdics de Rocío Carrasco?

En un dels episodis de la docu-sèrie, Rocío Carrasco va afirmar que el seu exmarit, Antonio David Flores, va tenir la clara intenció de posar preu i vendre els informes mèdics que va tenir la filla de 'la més gran'. Per contra, Beatriz Cortázar va tombar aquesta teoria de Rocío i va revelar el testimoniatge de Mónika Vergara, filla de la morta Maika Vergara.

«El mes d'octubre passat ella va aconseguir per les seves fonts aquests informes i va voler parlar amb mitjans escrits i audiovisuals, però ningú es va atrevir llavors a publicar res, va ser ella, no Antonio David. Em diu que Rocío ho fabula tot, això es va utilitzar com a proves per a obrir un cas sobresegut, però una vegada més la Justícia els va dir 'no'. 

Va ser ella i m'autoritza al fet que ho digui», sentència Beatriz Cortázar, molt categòrica després d'escoltar a Mónika Vergara. Així mateix, Vergara també va enlletgir el relat de Rocío Carrasco negant que hi hagués paparazzis a l'hospital on va ingressar la pacient i que fugís del mateix centre sanitari, com va explicar fa unes setmanes.

Per a concloure la informació aportada en el programa de 'EsRadio', Federico Jiménez Losantos va opinar que «s'han tirat a la piscina sense aigua comptant amb un govern darrere i s'han ficat en un jardí monumental. Com més dades, pitjor queden la productora i el marit de Rociíto», va resoldre l'assumpte el veterà periodista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.