El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Campanya perquè Kiko Matamoros no torni a la TV per una «barbaritat» que va dir

El col·laborador es va guanyar les crítiques dels usuaris de les xarxes socials que demanen la seva expulsió immediata

Des que Kiko Matamoros va tornar a 'Sálvame' després de superar el coronavirus, el col·laborador s'ha alçat com el principal enemic de Rocío Carrasco. Fidel amic d'Antonio David Flores, les seves intervencions en el programa presentat per Jorge Javier Vázquez tenen un clar objectiu: continuar desvirtuant la imatge de Rocío Carrasco desmuntant una a una les seves declaracions, però sense aportar proves definitives de les seves conclusions.

Però la seva defensa a ultrança del malagueny ha provocat que la seva imatge s'hagi convertit en trending tópic per les seves polèmiques paraules sobre el maltractament que va sofrir la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco a les mans de la seva pròpia filla, i que estan recollides en una sentència on Rocío Flores va obtenir una ordre d'allunyament cap a la seva mare.

Kiko Matamoros defensa el maltractament de Rocío Flores cap a la seva mare

Dilluns passat 12 d'abril, Kiko Matamoros es va passar de frenada. Mentre a 'Sálvame' es debatia sobre la sentència que recollia el maltractament del qual va ser víctima Rocío Carrasco a les mans de la seva filla, el col·laborador no va dubtar a defensar a Rocío Flores.

«Declaro a la menor Rocío Flores Carrasco autora responsable d'un delicte de maltractament habitual, d'un delicte de maltractament, d'una falta continuada d'amenaces i d'una falta continuada d'injúries» es podia llegir en la sentència que en el seu moment va publicar 'Vanitatis'. Els col·laboradors donaven la seva opinió sobre aquest tema, però va ser la de Kiko Matamoros la que més reaccions va provocar.

El col·laborador va insinuar que aquest tipus de violència sol ser una cosa habitual. «És molt rar que una nena de 14 anys li doni cops de puny a la seva mare, llavors el teu argument no em val» assenyalava Miguel Frigenti intentant que no es normalitzés aquest tipus de situacions. Però Kiko Matamoros no va canviar d'opinió.

«Ni és tan rar el conflicte d'una adolescent amb la seva mare perquè és alguna cosa, desgraciadament, bastant habitual amb diferents nivells d'agressivitat, però ho és» defensava el col·laborador. «No és tan habitual» replicava en nombroses ocasions Miguel Frigenti.

Demanen l'expulsió de la televisió de Kiko Matamoros

Les paraules de Kiko Matamoros van ser recollides per diversos usuaris de les xarxes socials que no van trigar a criticar al col·laborador per defensar els maltractaments que Rocío Flores li va provocar a la seva mare i intentar normalitzar aquesta violència com «una cosa habitual». Arran d'això, es va crear l'etiqueta #KikoMatamorosFueraDeLaTV per a demanar que el col·laborador sigui expulsat de la televisió.

Recordem que Kiko Matamoros és un habitual en diversos programes de Telecinco. Sent el seu principal treball l'ésser col·laborador de 'Sálvame', també el podem veure a 'Viva la vida' o en el 'Deluxe'. Els espectadors s'han cansat que Kiko Matamoros realitzi una sèrie de comentaris sens dubte molt poc responsables i la seva defensa a Rocío Flores va ser la gota que va vessar el got.

«És increïble que un senyor pugui dir en televisió que és habitual que els nens maltractin als seus pares, entre altres barbaritats, i no passi absolutament res», «Que normalitzi el maltractament d'un adolescent a la seva mare és vergonyós que es permeti. Fastigós!!!», «Quan penses que Matamoros no pot dir més barbaritats, va i solta que és habitual que un nen maltracti a la seva mare» són només alguns dels comentaris que es poden llegir en les xarxes socials.

No han estat pocs els usuaris que han manifestat que la petició d'expulsió de Kiko Matamoros ha trigat a arribar. Per a opinió de molts, el col·laborador hauria d'haver estat apartat fa temps de la televisió a causa de les seves contínues desqualificacions masclistes així com qüestionar a les víctimes de violència de gènere, com en el cas de Rocío Carrasco o Makoke.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.