La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño demana als seus caps que la despatxin de Telecinco

Rocío Carrasco assegura que María Patiño sabia que estava sent maltractada per Antonio David Flores i no va fer res al respecte

El documental de Rocío Carrasco, 'Contar la verdad para seguir viva', que va estrenar-se el passat 21 de març, s'ha convertit en el tema principal de la premsa del cor. 

Rocío Carrasco carrega contra María Patiño

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci i ha confessat que malgrat que María Patiño era conscient dels maltractaments que va patir amb Antonio David Flores, no va actuar al respecte. Així doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' i presentadora de 'Socialité', no ha tardat ni un minut en respondre a les declaracions de Rocío.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Evidentment, María Patiño ha rebut una allau de crítiques a Twitter i fins i tot l'han acusat de voler tenir tot el protagonisme. És més, diversos usuaris de Twitter han creat el hashtag 'María Patiño fora de Socialité'. Per aquest motiu, la col·laboradora ha aprofitat les xarxes socials per donar la seva opinió i dirigir-se directament als caps de Telecinco.«En aquesta professió l'experiència no serveix de res», ha escrit en un tuit María Patiño aquest dilluns, 12 d'abril. «Acomiadeu-me de la tele perquè sens dubte no em mereixo estar aquí!», ha sentenciat la col·laboradora, que està farta de rebre crítiques.

Es demana el comiat de Patiño

María Patiño ha defensat públicament a Antonio David Flores, i és per això que moltes persones no estan d'acord amb la col·laboradora. «Falta de professionalitat, manca de rigor informatiu i massa egocentrisme, aquest és el teu problema. Et creus la protagonista de les notícies. El teu 'yoismo' et fa creure que està per sobre de tot», ha destacat una usuària a Twitter.

«Al·lucinant com María desacredita a Rocío per no ser veritat. Tu no tens cap veritat, perquè no ho has viscut. Deixa de ser tan 'jo, jo, jo', deixa de veure articles per internet i fes més cas als psicòlegs i al documental», ha escrit una altra usuària.

Després del tuit de María Patiño, un centenar d'internautes han demanat el seu comiat. «Tu no ets professional ni objectiva, tu et centres en el que tu opines o t'interessa defensar en cada moment, i si, tu no hauries d'estar a la TV, ni tu, ni Carlota, Avilés, Kiko J, Belén Ro, Laura Fa, i molts més», ha assenyalat una persona. «Tu mateixa ho has dit, no mereixes estar a la televisió», ha escrit una altra.

«Estic d'acord amb tu, quan marxes?», «Tanca quan surtis», «Doncs ho estem desitjant» o «On cal signar?», són altres exemples.