Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Rocío Jurado posant amb motiu del naixement de Rocío Flores el 1998

La mare d'Antonio David: «Rocío Carrasco té la culpa de la malaltia del meu marit»

Rocío Carrasco va deixar per terra l'àvia dels seus fills en l'últim episodi de la docusèrie sobre la seva vida

En l'últim episodi de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', es va tornar a obrir la capsa dels trons gràcies a un informe que va revelar Rocío Carrasco, en què Luisa Carrasco, la mare d'Antonio David Flores i exsogra de Rocío, va quedar per terra a ulls de la majoria dels espectadors.

Segons els escrits presentats per la filla de 'la més gran' en l'episodi 6 de la impactant docusèrie, Luisa Carrasco, en les testificals a compte de la nul·litat eclesiàstica, va afirmar això: «És cert que el meu segon net va néixer amb certs problemes, atribuïbles a la vida poc decent que la seva mare va tenir durant el part», va sentenciar Luisa en el seu moment.

Per si no n'hi hagués prou, l'àvia de David i Rocío Flores es va dirigir al Tribunal de la Rota amb unes paraules molt dures, que criden molt l'atenció per la seva cruesa i crueltat. «El que puc dir és que el pare d'ella, Pedro Carrasco, va morir d'un infart, i el meu marit Juan porta dos anys amb Alzheimer per culpa de la vida desarreglada de Rocío», va dir fa molts anys l'exsogra de Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco, en 'xoc' després de les dures paraules de Luisa Carrasco

«Jo crec que ella s'ha retratat. És una senyora gran, no seré qui la jutgi o qualifiqui. En la meva opinió és la major aberració que se li pot dir a una mare», va afirmar Rocío, trencada de dolor, durant l'emissió de l'episodi el passat dimecres, 7 d'abril.

D'altra banda, el portal 'Jaleos' ofereix la seva versió sobre quina és la relació entre Luisa Carrasco amb els seus nets, Rocío i David Flores. Segons fonts pròximes a la família, Luisa ha estat sempre enfocada a ser «una àvia lliurada als seus nets. No és just res del que està passant ara, rescatar tot això és innecessari i és remoure i fer mal», revelen.

Així mateix, aquestes fonts expliquen que la mare d'Antonio David ho ha donat tot pels seus fills i els seus nets. En l'actualitat, Luisa «està rebent tot l'afecte que ella ha donat». A més, també asseguren que Luisa sent «devoció» pels seus dos nets, Rocío i David, però, especialment «pel nen. De fet, és amb qui més temps sol passar. A ell li encanta estar amb ella», revelen a 'Jaleos'.

El patiment de Juan Flores i l'Alzheimer que va acabar amb la seva vida

En aquestes confessions sobre la família d'Antonio David també es fa referència al seu pare, Juan Flores, mort el 2014 als 82 anys per culpa de l'Alzheimer. Segons s'apunta en el digital, Juan va ser un home «molt estimat» i va viure el màxim que li va permetre la malaltia, al costat dels seus cinc fills. A més, també es revela la gran relació que té Antonio David amb la seva mare Luisa: «És una unió molt especial, sempre han estat molt units. Luisa estima tots els seus fills per igual, però amb David és diferent», asseguren alguns cercles pròxims a la família.

Tornant a Luisa Carrasco, les declaracions apareixien en els documents que va ensenyar dimecres passat a TelecincoRocío Carrasco en un nou capítol. Les paraules de Luisa van ser àmpliament criticades per part dels periodistes de cor com la televisiva Carlota Corredera, que va retreure algunes de les frases que es van poder escoltar a la docusèrie, com una «vida poc decent», parlant concretament de l'exnora de Luisa.

«Acusar una dona de ser infidel o de recórrer a cangurs per a la cura dels seus fills perquè treballa és el primer pas per etiquetar-la de mala mare», va afirmar la presentadora de 'Sálvame' l'endemà de l'emissió de l'episodi 6.