Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

«Es va escapar del psiquiàtric»: l'error de Rocío Carrasco que ara li juga en contra

Antonio Rossi ha presentat uns documents que reflecteixen els possibles motius pels quals encara no s'ha obert judici oral contra Antonio David

Arran de l'estrena del documental de Rocío Carrasco, s'ha especulat molt sobre els motius pels quals durant tots aquests anys la filla de 'la més gran' encara no ha aconseguit que se celebri un judici oral contra Antonio David en què se li imputin tots els càrrecs que ella relata. La clau podria residir, segons ha explicat Antonio Rossi a 'El programa de Ana Rosa', en uns documents que deixarien molt malparada a Rociíto i entre els quals es trobarien detalls tan escabrosos com la possible fugida d'un psiquiàtric.

Entre altres coses, es destaca que Carrasco hauria trigat massa a denunciar la situació, ja que els fets van ocórrer el 2011. No obstant això, no va ser fins el 2017 quan ella va tenir la iniciativa de prendre mesures legals. Però, per començar, a Rocío se li imposa el càrrec d'incompliment del tractament psicològic estipulat: «Es presenta i reconeix que no està seguint el tractament. Això passa el dia 5 d'agost, quan acudeix a l'hospital», ha assenyalat el col·laborador llegint el que s'ha exposat en l'informe. A això s'hi suma que «la perjudicada tampoc va acceptar ser entrevistada per un psiquiatre». Almenys, no sense la presència dels seus familiars. «Hi acudeix, fins on jo sé, amb la mare de Fidel i diu que no vol ser entrevistada per un psiquiatre».

«Rocío Carrasco, amb tot en contra»

Tot i així, pel que fa als acompanyants, Rossi manifesta certs dubtes: «Si no és en presència de la mare de Fidel, és amb Fidel per altaveu telefònic». Es veu que Carrasco tampoc hauria acceptat sotmetre's a un tractament o ser ingressada pel seu propi benestar, i a això s'hi afegeix que, a part de mostrar poca col·laboració amb els serveis mèdics, va fugir del psiquiàtric. «Ella explica que es va escapar perquè hi havia un paparazzi, però això no ho diu aquí. Això també li juga en contra». Sens dubte, tot un cúmul de circumstàncies que haurien provocat que Rociíto perdés l'oportunitat d'enfrontar-se de manera legal al pare del seu fills i guanyar el judici per maltractament. Uns fets que haurien beneficiat Antonio David de cara a declarar-se vencedor, ja que la seva ex no hauria tingut proves suficients per demostrar aquest maltractament de què l'acusa, també, al documental. Per tant, l'única esperança que li quedaria a la filla de 'la més gran' és que es pogués reobrir el cas gràcies al seu testimoni tan punyent, si algun jutge ho considera apropiat.

Ja abans de la pandèmia, quan huracà del documental encara no havia arribat a les nostres vides, es va viure un instant decisiu. I és que Carrasco va dur a terme una petició formal al jutjat d'Alcobendas perquè es reobrís al cas sobre les presumptes lesions psicològiques que li hauria causat Antonio David. El jutge, però, va rebutjar la petició. Entraven en joc, a més de la violència de gènere, la salut mental de Rocío, fets tan greus com la sostracció de menors i, com ja sabem, també l'impagament de la pensió alimentària.

El 2019 Antonio David va entrar a 'GH Vip' i la seva filla l'anava a defensar al plató, fet que va marcar un abans i un després per a Carrasco, que fins i tot va intentar suïcidar-se. Llavors els advocats de Rociíto van prendre la decisió de «procedir a la reobertura del cas en entendre que havien succeït fets nous i importants que podrien dur a Rocío a patir unes lesions psíquiques gravíssimes». Aquestes circumstàncies van portar a que, després de l'intent fallit de suïcidi, Rocío es replantegés el silenci en el qual havia viscut tants anys i donés lloc a protagonitzar l'escàndol del moment.